Yapı Kredi Müşterileri Dikkat Etsin! Bu Şartı Yerine Getirirseniz 150 TL Alacaksınız!

Yapı Kredi Bankası, önümüzdeki dönemde de müvekkillerinin yanında olmaya devam etmektedir. Yapı Kredi'nin kampanya kapsamında müşterilerine 150 TL hediye edeceği öğrenildi.

Yapı Kredi Müşterileri Dikkat Etsin! Bu Şartı Yerine Getirirseniz 150 TL Alacaksınız!

Bankahaberi.com özel haber

Kampanya faaliyetleriyle tanınan özel bir banka olan Yapı Kredi Bankası, ilgi çekici kampanyasını internet sitesinde açıkladı. Yapı Kredi, başvuru ve katılım koşulları hakkında tüketicilerini bilgilendirirken, müşterilerine 150 lira hediye duyurdu.

Yapı Kredi 150 TL Kampanyası

Kampanya, "Otomatik ödeme talimatı ver, fatura takibinden kurtul, 150 TL kazan!" sloganıyla tanıtıldı. Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinde. Yapı Kredi, 11 Aralık 2022'de başlayan kampanyasının 10 Ocak 2023'te sona ereceğini müşterilerine hatırlatarak, üç yeni HGS veya otomatik fatura ödemesine 100 TL puan kazandıracağını hatırlattı. Yapı Kredi tarafından ayrıca 50 lira ek bonus ve her yeni 3'lü kredi kartı talimatına toplam 150 lira puan kazandıracak kampanyanın şartları da açıklandı. Bu kapsamda Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada, "Yap Kredi Mobil'i İndir butonu ile Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca tamamlamak için Yapı Kredi Mobil'i akıllı telefonunuza hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Bu şubeden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonunu seçerek, Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternete girişte kullandığınız şifreyi unuttuysanız Şifre Al/Şifremi Unuttum butonunu tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz” denildi.

Yapı Kredi Kampanya Katılım Koşulları

10 Ocak 2023'te sona erecek olan kampanyanın şartlarını paylaşan Yapı Kredi, katılım için ön koşulları ise şöyle açıkladı:

  • Müşterilerden kredi kartlarıyla yapacakları 3 yeni otomatik ödeme talimatı, kampanya kapsamında kendilerine toplam 50 TL puan kazandıracak.
  • Kampanyaya katılmak için 11 haneli T.C. numaranızı yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numaranızı SMS ile 4470'e yazınız.
  • Sisteme kayıtlı olmayan mobil cihazlardan yapılan katılım başvuruları reddedilecektir.
  • Kampanya sadece HGS talimatları ve yeni tanımlanan faturalar için geçerlidir.
  • 11 Aralık 2022 ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında kampanya süresince verilen her talimat için en az bir defa olmak üzere ilgili faturaların otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir.
  • Kampanya sırasında verilen her talimat, kampanyanın sona ermesinden itibaren tam altı ay süreyle yürürlükte kalmalıdır.
  • 15 Şubat 2023 tarihinde kampanya süresince kazanılan puanlar kredi kartına veya banka kartına yansıtılacaktır.
  • Aynı abone numarası için birden fazla otomatik ödeme talebinde bulunulması durumunda bu talimatlardan yalnızca biri ödüllendirilecektir.
  • Kampanya başlangıcından altı ay öncesine kadar iptal edilen otomatik fatura ödeme talimatlarının bu süre içinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.