Yapı Kredi'de Emeklilere Promosyon Kıyağı Geçildi! Yüksek Promosyon Ödemesi Yapılacak!

Emekliler, başvuru yapmaları halinde Yapı Kredi'den yüksek promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. Peki banka emekliler için en düşük ve en fazla ne kadar promosyon vermektedir?

Yapı Kredi'de Emeklilere Promosyon Kıyağı Geçildi! Yüksek Promosyon Ödemesi Yapılacak!

Yapı Kredi'nin güncel kampanyasıyla birlikte emekli promosyonlarında ciddi oranda artış sağlandı. İşte 2023 yılında emeklilere ödenecek promosyona dair bilgiler...

Emekliler tarafından bankalar tarafından ödenen promosyon ücretleri araştırılmaya devam ediyor. Yeni yılla beraber promosyon ücretlerinde güncellemeye giden bankalar tarafından peş peşe son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bu doğrultuda yeni bir duyuru yapan Yapı Kredi Bankası müşterilerine özel yaptığı promosyon kampanyasını duyurdu. Bu rakamı ilk defa göreceksiniz. Bankalara fark atacak promosyon ücreti. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon ücreti ödüyor? İşte tüm detaylar haberimizde...

YAPI KREDİ'DEN DEV KAMPANYA! BU RAKAMI İLK DEFA GÖRECEKSİNİZ

2022 yılından bu yana emeklilere ödenen promosyon ücretleri araştırılmış ve yakından takip edilmişti. Emekli maaşlarına gelen zam sonrası bankalar promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti. Büyük rekabet sonucu promosyon ücretleri birden artmış ve gerginlik yükselmişti. Bu doğrultuda Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Duyanlar en yakın Yapı Kredi şubelerine akın ediyor. Bu rakamı ilk defa duyacaksınız.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Yapı Kredi tarafından yapılan kampanyanın detayları paylaşıldı. İşte 2023 Yapı Kredi kampanyasının tüm detayları;

3.499 TL’ye kadar olan emeklilik maaşları 4.200 TL. 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL. 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL. 10.000 TL’nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon verilecektir. 1 Kasım 2022 – 31 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında ilk kez kredi kartı alışverişi yapan veya kampanya talep tarihinden 3 ay önceye kadar mevcut kartı ile para harcamayan müşteriler, kampanyanın başlangıç ​​tarihinden 28 Şubat 2023 tarihine kadar yapacakları toplam 500 TL harcamanın ardından 300 TL nakit promosyon almaya hak kazanacaklar. Bireysel emeklilik hesabınıza ödemeler, ilk maaşınızın kesildiği ayı takip eden ayın ilk haftasında yapılır. Kampanyanın başlangıcıyla ek ödül taahhütnamesi yapılan yapı kredi müşterileri, maaşlarını aldıkları aydan bir sonraki ayın ilk haftasında 2.000TL ye varan esnek limitlerden yararlanabilecek. Bu kampanyadan faydalanabilmek için nakit promosyon ödemenizi aldığınız ayın son gününe kadar esnek hesabınızı oluşturmalısınız.

3 YILLIK SÖZLEŞME ZORUNLU

20 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri ​​arasında ek promosyon taahhüttü yapan ve kredi kartı kampanyalarından yararlanan müşteriler, sözleşmelerini iptal edip yeniden taahhüt etmeleri halinde kampanyadan yararlanamayacaklardır. 1 Ocak 2023 tarihinden sonra Yapı Kredi Bankası’nda sözleşmesi olan ve farklı bir SGK emekli maaşını taahhütte getiren müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. 7.500 TL’ye varan promosyon kampanyaları kapsamında, Promosyon/ek nakit ödül talepleri Yapı Kredi Cep, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi şubeleri ile yapılabilmektedir. Ek ödüllerin tümü Yapı Kredi müşterilerinin emekli maaşı hesaplarına otomatik olarak yapılacaktır. Kampanyaya ait nakit ödemeler 3 yıl peşin ödenir ve kampanyanın emekli maaşı hesabınıza tanımlandığı tarih, 3 yıllık sürenin başlangıç ​​tarihi olacaktır.