Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli 50.000 TL kredi müjdesi!

Yapı Kredi Bankası acil nakit ihtiyacı yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürüyor. Bankadan gelen açıklamaya göre 3 ay erteleme imkanı ile 50.000 TL kredi kampanyası sunulmaya başlandı.

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli 50.000 TL kredi müjdesi!

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi duyurusunu resmi internet sayfası üzerinden yaparken 3 ay ertelemeli olması ise vatandaşlara cazip geldi. Acil nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haberi duyuran Yapı Kredi kurumsal internet sitesinde bu kampanyanın detaylarını paylaştı. İşte, Yapı Kredi ihtiyaç kredisi bilgileri haberimizde yer almaktadır.

YAPI KREDİ ERTELEMELİ KREDİ İMKANI

Yeni yılla beraber gelen zamlar ihtiyaçların ertelenmesine neden olurken Yapı Kredi bu duruma sessiz kalmadı. Acil nakit para bulmanın en kolay yollarından olan Yapı Kredi bankası öyle bir kampanya başlattı ki herkes şubelere akın etti. Yapı Kredi Bankasından kredi çekmek isteyen müşterilerin ilk taksit ödemesi 3 ay sonra başlayacak.

Yapı Kredi 3 Aya Kadar Ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyasında ocak ayı için belirlenen faiz oranı yüzde 2.84 oldu. Şimdi kredi çekip Mayıs ayında ödemeye başlamak isteyenler için son gün uyarıları geldi.

para-3.jpg

YAPI KREDİ 50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİ HESAPLAMASI

Yapı Kredi bankasının resmi internet sayfası üzerinden kampanya duyurusu yapılırken esnek ödeme koşulları oldukça cazip geldi. 3 aya kadar ertelemeli olan kredi kapsamında 50 bin TL çekenler 33 ay vade fırsatıla ay da 2.596 TL ödeme yapacağı hesaplandı.