Yapı Kredi'den emekli vatandaşlara 7.500 TL nakit desteği! Ay sonuna dek başvurun

Yapı Kredi Bankası emekli vatandaşlar için 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştiriyor. Ay sonuna kadar başvuru yapanlar bu fırsattan aynı gün içerisinde yararlanabiliyor. Para dakikalar içinde hesabınıza yatırılıyor.

Yapı Kredi'den emekli vatandaşlara 7.500 TL nakit desteği! Ay sonuna dek başvurun

2022 yılının bitmesine kısa bir süre kala Yapı Kredi Bankası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Promosyon tutarlarındaki ciddi artış göze çarparken en büyük promosyon artışı da Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Gelişmiş kaliteli standartları göze çarparken birçok farklı hizmetten yararlanabilmek avantajı da sağlanıyor. Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'na getiren kişilere özel promosyon tutarları da oldukça dikkat çekiyor. Bu kapsamda cayma bedeli ve hesaplama işlemlerinin gelecek günlerde netlik kazanması bekleniyor. İşte Yapı Kredi promosyon teklifi hakkında merak edilen tüm detaylar…

PROMOSYON TUTARLARI AZ GELDİ

Bakanlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar kapsamında birçok kişi promosyon ödemeleri nedeniyle bankalardan cayma hakkını kullanabiliyor. Kişilerin promosyon tutarlarından caymasındaki en büyük neden ise ödemelerdeki düzensizlikler olduğu göze çarpıyor. Her bankadan farklı bir promosyon teklifi göze çarparken banka fiyatlarının da çok yüksek potansiyel de yer alması kişileri diğer alanlara yönlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda en yüksek promosyon tutarında ödeme yapan bankalar ise vatandaşların ilk tercihi oluyor.

yapi.jpg

YAPI KREDİ PROMOSYON TUTARLARI NE KADAR?

Yapı Kredi 1 Kasım 2022 ve 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya detaylarını paylaştı. Bu kapsamda belirlenen tarihler arasında kredi kartı ya da promosyon müracaatında bulunan kişilerin 3 ay içerisinde hiç harcama yapmaması durumunda 31 Ocak 2023 tarihine kadar yapacağız toplam 500 TL'lik harcamalara ek 300 TL promosyon kazanacağı belirtildi. Ödemelerin ise emekli maaş hesaplarına ek muvafakat taahhütnamesinin iptal edilmemesi durumunda maaş ödemesinin yapıldığı ilk ayı takip eden ilk haftada yapılacağı belirtildi.

Promosyon taahhütnamesi ne imzalayan kişiler için ek şart bulunmadan aylık net gelirleri kapsamında yapılacak olan ödeme tutarları şu şekildedir:

Emekli maaşı 3.499TL’ye kadar olan kişiler için 4.200TL,

Emekli maaşı 3.500TL ile 7.499TL arasında olan kişiler için 4.900TL,

Emekli maaşı 7.500TL ile 9.999TL arasında olan kişiler için 6.300TL,

Emekli maaşı 10.000TL üzerinde olan kişiler için 7.000TL ödeme yapılacaktır.