Ziraat Bankası Karşılıksız 300 TL Ödeme Yapacak! Koşul ve Şart Aranmıyor!

Banka, Ziraat Bankası kartı sahibi olan müşterilerine büyük kampanya hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar, günümüzün zorlu ekonomik koşullarında ailelerine destek olmak için ekstra promosyonları veya banka kampanyalarını yakından takip ediyor.

Ziraat Bankası Karşılıksız 300 TL Ödeme Yapacak! Koşul ve Şart Aranmıyor!

Hem özel hem de devlet bankası kampanyaları günlük gündemde olmasına rağmen, bankalar arasındaki kampanya yarışı yeni yılın başlamasıyla birlikte devam etti. Konuyla ilgili olarak Ziraat Bankası açıklama yaptı ancak en çok kamu bankaları ilgi odağında.

Ziraat Bankası Ocak Ayı Kampanyasını Duyurdu

Ocak 2023 kampanyasını sunan bankalardan biri de Ziraat Bankası oldu. Öyle ki, banka reklamlarında her zaman liderliği elinde bulunduran Ziraat Bankası, son kampanyasıyla tüketicilerin cüzdanlarını hedef aldı. Ek Kart kampanyası olarak anılan kampanyanın detaylarında Ziraat Bankası'ndan ilk kez ek kart alacak kişilere müjde verildi. Daha önce hiç ek kart talebinde bulunmayan vatandaşın başvurusunu takiben kampanyadan alınacak bonus miktarı belirlenir.

Ziraat Bankası, diğer kamu bankalarından bir adım önde olmak için her ek kart başvurusuna 100 TL bonus kazanılacağını duyurdu. Bankkart Lirası hediye olarak sunulacak hediyenin 3 kartla daha sınırlı olduğu kampanyada en fazla 300 TL kazanılabileceği açıklandı. Ziraat Bankası, 300 TL hedefine ulaşmak için her ekstra kart başvurusuna 100 TL'lik Bankkart Lirası teklifi vereceğini açıkladı. Günümüz vatandaşları yüksek enflasyon oranlarından muzdarip olmasına rağmen, banka promosyonları ve kampanyaları ek bir harcama olarak devam etmektedir. Ziraat Bankası, özellikle finansal imkanlar nedeniyle alım gücü düşenlere yönelik yürüttüğü kampanya ile bir süre daha halkın yanında olmak istiyor. Ziraat Bankası tarafından, 100 TL Bankkart Lirası verilecek. Detayları net bir şekilde açıklayan banka her müşterisinin yanında olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kampanya Bitiş Tarihi

Ziraat Bankası'nın hem köklü müşterileri için hem de yeni müşteri çekmek için oluşturduğu girişimler geniş bir kitleye hizmet vermektedir. Ziraat Bankası'nın yılların birikimi ile sunduğu avantajlı kampanya ve uygulamalar kapsamında bir adım önde olan Ek Kart kampanyası ile 300 TL'ye varan kampanya maliyetinden yararlanabilirsiniz. Kampanya bitiş tarihi ise 31 Mart olarak açıklandı.