Ziraat Bankası Üzerinde Hesabı Olanlar Ödeme Alacak! 30 000 TL Tutarlı Düşük Faizli İhtiyaç Kredisinde Son Fırsat

Ziraat Bankası’nda hesabı bulunanlara ödeme imkânı! 30 bin lira tutarlı, düşük faiz oranlar ihtiyaç kredisinde rekor katılım…

Ziraat Bankası Üzerinde Hesabı Olanlar Ödeme Alacak! 30 000 TL Tutarlı Düşük Faizli İhtiyaç Kredisinde Son Fırsat

Kamu Bankası olarak hizmet sunan Ziraat Bankası yapmış olduğu kampanyalar ile adından sürekli söz ediyor. Yeni kampanyada kredi alacak olan kişilere uygun faiz oranları ile kredi imkânı tanıyor. Başvuru yapılarak onay alındığında krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz. Nakit kredi noktasında sonuç kısa sürede bildiriyor.

Kamu bankası hizmeti sunan Ziraat Bankası, nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlara ayın gün içinde destek kredisi veriyor. Kullanılacak kredilerde tutar 30 bin lira olarak belirlendi. 3 ay ertelemeli kredi imkânında başvuruyu emeklilerin yanı sıra çalışanlar da yapabilecek. Diğer bankalara olan tüm kredi kartı borçları alınan kredi ile kapatabilir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Ziraat Bankası üzerinden kredi için başvuruda bulunacak olan kişiler, en yakın banka şubesine giderek başvurularını yapabilir. Banka şubelerinden bireysel müşteri temsilcisi ile yapılan kredi başvurusunda gerekli bilgileri karşı tarafa sunarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Verilen bilgiler ışığında kimlik ve gelir belgesine ihtiyaç duyulacağını unutmayınız. Belgelerin teslim edilmesi durumunda kredi onayı alınarak aynı gün içinde banka gişelerinden krediyi kullanabilirsiniz.

Banka şubelerine gitmeye vakti olmayan kişiler, bankanın mobil uygulamasını kullanarak da gerekli başvurularını yapabilir. Mobil uygulama üzerinden başvuru yapıldığında 30 bin lira tutarındaki krediye başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapıldığında kısa sürede başvuru sahibine sonuç bildirilir. Onaylanan tutarı hesabınıza aktarabilirsiniz.

Emekli Vatandaşlara Kredi İmkânı

Ziraat Bankası banka üzerinden emekli maaşı alın vatandaşlara da kredi imkânı tanıyor. Banka üzerinde mevcut olan emekli maaşı üzerinden nakit kredi kullanmak isteyen kişilere başvuru yapılması halinde kısa sürede sonuç bildiriliyor. Nakit kredi başvurusunda bulunan ve onay alınan kredi için ilk ödemede 3 ay erteleme fırsatı da sunuluyor. Kullanılacak kredide 36 ay vade imkânı tanınıyor. Başka bankadan Ziraat Bankası üzerine maaş taşıma işlemi gerçekleştiren kişilere da kredi verilmektedir.