Ziraat Bankası'ndan acil nakit ihtiyacı olanlara çözüm! 36 ay vadeli 10.000 TL ödeme

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasını duyurdu. 36 ay vade imkanı ile 10.000 TL kredi desteği vatandaşa sunulmaya başlandı.

Ziraat Bankası'ndan acil nakit ihtiyacı olanlara çözüm! 36 ay vadeli 10.000 TL ödeme

Ziraat Bankası, kendi bankasında hesabı olan vatandaşlar için başlattığı yeni kampanyada 10 bin TL ödeyecek.

ZİRAAT BANKASI 10 BİN TL ÖDEME İÇİN KOLLARI SIVADI, BANKA MÜŞTERİSİ OLANLARA HEMEN ŞİPŞAK ÖDEME VERECEK!

Ziraat Bankası, banka hesabı olan vatandaşlar için başlattığı yeni kampanyada 10.000 bin TL ödeyecek. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası ile ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar uygun faiz oranlarıyla kredi alabiliyor. Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yer alan duyuruya göre, banka müşterileri internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurmaları halinde 10.000 TL ödeme alabilecek.

2022/12/20/para.jpg

ZİRAAT BANKASI 10.000 TL 36 AY VADELİ

Size en yakın banka şubesine giderek ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak dilediğiniz zaman 10.000 TL ihtiyaç kredisi ödemesi alabilir, bankanızdan ihtiyaç kredisi alırsanız düşük faizli kredi çekme imkanına da sahip olursunuz.

36 ay taksit tablosu oluşturmalarına olanak sağlayan bu kredi kampanyasına katılan vatandaşların, Ziraat Bankası müşterisi olmaları halinde Ziraat Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapabilecekler.

wp/2022/12/para-6.jpg

EMEKLİYE ÖDEME OLACAK

Ziraat Bankası Kredi Kampanyası'na katılan vatandaşlar emekli ise Emekli Hesabı üzerinden başvurularını yapmakta ve ihtiyaçları olmaları durumunda kredi kullandırılmaktadır. Ziraat Bank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, başvuru koşullarını sağlaması halinde kredi kullandırımı yapabilmektedir. Ziraat Bankası, İhtiyaç Kredisi ve Emekli Kredisi isimleriyle sunulan bu krediler, düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda.