7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları 3 gün sonra başlıyor

Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları, büyük bir heyecanla bekleniyor.

7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları 3 gün sonra başlıyor

23 Kasım'da başlayacak olan etkinlik, 3 gün boyunca savunma sanayi sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

Bu yılki buluşmalara, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın da katılması bekleniyor. Açılış törenine, Türkiye'den TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu gibi birçok önemli ismin de iştirak edeceği açıklandı.

KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarına Türkiye'nin dört bir yanından ve 14 farklı ülkeden katılımın olacağını vurguladı. Almanya, Hindistan, Pakistan, Sudan, Yemen gibi ülkelerden gelecek heyetlerle birlikte, 100'ün üzerinde firma ve kurumun stant açacağını belirtti.

Etkinlik kapsamında ayrıca, Türk Savunma Sanayiinin Geleceği ve Konya'nın Ekosistemdeki Yeri konulu bir panel düzenlenecek. Panelde, önemli savunma sanayi firmalarının yöneticileri sektörün geleceği ve Konya'nın rolü hakkında bilgilendirmelerde bulunacak.

Savunma sanayiyle ilgilenen herkesin büyük bir heyecanla beklediği 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarına katılmak isteyen ziyaretçiler, kayıtlarını http://savunma.kso.org.tr/ adresinden gerçekleştirebilirler.