Berlika açıldı! Hamam, sauna, buhar odası ne ararsan var

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapılan düzenleme çalışmalarıyla baştan sona yenilenen Berlika Spor Tesisi hizmet vermeye başladı.

Berlika açıldı! Hamam, sauna, buhar odası ne ararsan var

Konya'nın Meram ilçesinde bulunan Berlika Spor Tesisi, Meram Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kapsamlı tadilat ve düzenleme çalışmalarının ardından, modern ve kullanışlı bir şekilde hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Belediye Meclis Üyeleri, tesisi inceleyerek yapılan düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

Baştan Sona Yenilendi

Meram Belediyesi tarafından yapılan tadilat ve düzenleme çalışmalarıyla baştan sona yeniden şekillenen Berlika Spor Tesisi, kapılarını hemşehrilerine açtı. Daha önce Marmara Spor Tesisi olarak bilinen ve belediyeye ait olan tesis, yapılan çalışmalarla birlikte modern bir görünüme kavuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Berlika Spor Tesisi'nin geçmişteki adıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Göreve geldiğimizden bu güne her zaman mevcut tesisleri daha işlevsel ve kullanılabilir hale getirmeye çalıştık. Berlika Spor Tesisi de oldukça yıpranmış ve bakıma muhtaçtı. Çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla tesisimizi daha modern ve kullanışlı hale getirdik" dedi.

Berlika Spor Tesisi'nde Neler Var?

Başkan Kavuş, tesiste bulunan olanaklar hakkında bilgi vererek, "Berlika Spor Tesisimizde kadınlar ve erkekler için ayrı havuzlar, eğitim amaçlı havuzlar, çocuklar için özel havuzlar bulunmaktadır. Ayrıca fitness, reformer salonları, step, zumba, aerobik ve plates için ayrı bölümler de mevcut. Hamam, sauna, buhar odası, jakuzi gibi spa olanaklarıyla birlikte tekvando, kick boks, jimnastik gibi spor dallarına uygun çok amaçlı salonlar da bulunmaktadır" şeklinde konuştu.

Hemşehrilerden Yoğun İlgi

Berlika Spor Tesisi'nin hizmete girmesiyle birlikte, hemşehrilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Kavuş, "Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına Berlika Spor Tesisimiz bundan böyle belediye bünyemizde hizmet verecek. Hayırlı olsun" dedi.