Beyşehir'de Bahçede Ağaç Budama İşi Yapan Kişi Ölü Bulundu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bahçesine ağaç budamaya giden kişi, eve gecikince bahçeye giden yakınları tarafından ölü olarak bulundu.

Beyşehir'de Bahçede Ağaç Budama İşi Yapan Kişi Ölü Bulundu

Hamidiye Mahallesi'nde bir evin bahçesinde yaşanan trajik olay, Lütfi K.'nin bahçesine ağaç budama işi için gittiği ancak geri dönmemesi üzerine yakınları tarafından ölü bulundu.

Gündüz saatlerinde bahçe evindeki elma ağacını budamak için evinden ayrılan 65 yaşındaki Lütfi K., iftar saatinin gelmesine rağmen haber alınamayınca ailesi endişelenmeye başladı. Bahçeye giden yakınları, Lütfi K.'yi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken bulduklarında derin bir şok yaşadılar.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk muayene sonucunda Lütfi K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze nakil aracıyla Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Lütfi K.'nin cansız bedeni, otopsi için yetkililere teslim edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, adreste detaylı bir inceleme yapmak üzere şerit çekti. Şu anda, Lütfi K.'nın ağaç budama işi sırasında kullandığı merdivenden düşüp düşmediği ve yaşadığı kalp krizi sonucu muhtemelen hayatını kaybettiği üzerinde durulmaktadır.