Hüyüklü Ortaokul Öğrencilerinden Anlamlı Yardım Kampanyası

Hüyük ilçesine bağlı Mutlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Ramazan ayı dolayısıyla dar gelirli aileler için yardım kampanyası başlattı.

Hüyüklü Ortaokul Öğrencilerinden Anlamlı Yardım Kampanyası

Hüyük ilçesine bağlı Mutlu İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenim gören ortaokul öğrencileri, Ramazan ayı vesilesiyle dar gelirli ailelere yönelik bir yardım kampanyası başlattı. Öğrencilerin bu anlamlı girişimine öğretmenler ve veliler de destek verdi.

73 Koli Hazırlandı, Alışveriş Yardım Kartları Eklendi

Kampanya kapsamında, gıda malzemelerinin yer aldığı 73 koli hazırlandı. Bununla birlikte, market alışverişlerinde kullanılabilecek alışveriş yardım kartları da kampanyaya dahil edildi. Bu şekilde, ihtiyaç sahibi ailelere hem temel gıda ürünleri sunuldu hem de market alışverişlerinde kolaylık sağlandı.

Dar Gelirli Ailelere Adreslerine Teslim Edildi

Toplanan yardım kolileri ve alışveriş çekleri, ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin evlerine ulaştırıldı. Bu sayede, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayında da bir nebze olsun rahatlamaları hedeflendi.

Veliler ve Öğrencilerden Teşekkür

Kampanyaya katkı sağlayan öğrenci velileri, öğrencilerin bu anlamlı adımı için teşekkürlerini iletti. Kampanyanın dağıtım sürecinde görev alan velilerden Bekir Yıldız, "Tüm hayırseverlerimize de şükran doluyuz. Ben de kolilerin dağıtılmasında görev aldım. Amacımız; çocuklarımıza yardım severliği aşılamaktı" dedi.