Konya Kadınhanı'nda Yolcu Otobüsü Traktöre Çarptı, 8 Kişi Yaralandı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü ile bir traktör çarpıştı, olayda 8 kişi yaralandı.

Konya Kadınhanı'nda Yolcu Otobüsü Traktöre Çarptı, 8 Kişi Yaralandı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde, dikkat çeken bir trafik kazası meydana geldi. Konya- Afyonkarahisar karayolu Kadınhanı ilçesi yakınlarında saat 17.00 sıralarında gerçekleşen olayda, Zeynettin Karakoyun'un yönetimindeki 01 DKD 38 plakalı Lüks Batman Seyahat'e ait yolcu otobüsü, ilerlerken önünde seyir halinde olan Lütfü Sarı'nın kullandığı plakasız traktöre çarptı.

Kazada otobüsün sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda otobüs yoldan çıkarak tarlaya girdi, traktör ise devrildi. Kazada otobüs sürücüsü ile birlikte otobüs yolcuları Mahmut Ayaz, Mahmut El Mişta, Yusuf Yavuz ile traktörde bulunan Cemile Sarı, Lütfü Emre Sarı ve Aysel Sarı olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilerek yaralılara yardım edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Polis ekipleri de kaza ile ilgili inceleme başlattı.