Konya Tanıtım Günleri, İstanbul'u coşturacak!

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından düzenlenen Konya Tanıtım Günleri, 23 Kasım'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlıyor. KONSİAD'ın geleneksel etkinliği, Konya'nın zengin kültürünü ve iş potansiyelini İstanbul'da tanıtmayı hedefliyor.

Konya Tanıtım Günleri, İstanbul'u coşturacak!

Konya'nın zengin kültürünü ve iş olanaklarını İstanbul'a taşımak amacıyla Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından düzenlenen "Konya Tanıtım Günleri," 23 Kasım'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nda başlıyor. Bu yıl 8'incisi gerçekleştirilecek etkinlik, Konyalı iş insanları, sanatçılar ve lezzetleriyle İstanbul'u Konya rüzgarına sürüklemeyi amaçlıyor.

KONSİAD'ın her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen bu etkinliğin detaylarını paylaşmak üzere Konya'da bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. KONSİAD ve KONSİFED Başkanı Kemal Çelik'in yanı sıra, 7 farklı ilin KONSİAD başkanlarının katıldığı toplantıda, İstanbul'da gerçekleşecek olan Konya Tanıtım Günleri'nin programı ve amaçları anlatıldı.

Konya Tanıtım Günleri, 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek. KONSİAD Konya Başkanı Ali Kaya, etkinlikle ilgili olarak, "Konya'nın aydınlık yarınları için atılan her adımda dayanışma ruhuyla şehrimizi tanıtarak büyümeye devam ediyoruz. Bu etkinlik, İstanbul'daki hemşerilerimizin Konya'nın markalarını daha iyi tanımalarına ve desteklemelerine büyük katkı sağlayacak." dedi.

KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik ise Konya Tanıtım Günleri'nin yalnızca İstanbul'daki Konyalıları değil, Konya ile gönül bağı bulunan herkesi davet ettiğini belirtti. Etkinlikte, Konya'nın kültürü, lezzetleri ve sanatçılarıyla İstanbul'da bir buluşma noktası oluşturulacak.