Konya yol durumu 8 Kasım! Bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Konya ilinde, karayollarının bakım, onarım ve genişletme çalışmaları sürüyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, Konya'da bir dizi önemli karayolu kesiminde trafik düzenlemeleri ve şerit kapatmaları uygulanacak.

Konya yol durumu 8 Kasım! Bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda Orhangazi-Kılıç kavşakları arasında bulunan Orhangazi Tüneli İzmir istikametinde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle iki şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten sağlanacak.

Ayrıca, TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşakları İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle 19.00-06.00 saatleri arasında şerit kapatma uygulanacak. Diğer taraftan TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları 9-12. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları devam ediyor ve ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Gerede-Ankara yolunun 23-28. kilometrelerindeki üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Gerede-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma Ankara-Gerede istikametinden iki yönlü izin veriliyor.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde bakım ve onarım çalışmaları yapıldığı için sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Diyarbakır-Mardin yolunun 33-35. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım sağ şeritten gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

Trabzon-Rize yolunun 26. kilometresinde bulunan Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki çalışmaları nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü bir şekilde sürdürülecek. Sürücüler, bu bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine uyarak güvenli bir şekilde seyahat etmelidir.