Konya'da facia: 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışanlara çarpması sonucu 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocukların da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Konya'da facia: 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde, Yeni İstanbul Caddesi Sancak Tramvay Durağı önünde yaşanan trajik bir trafik kazası, akşam saatlerinde gerçekleşti. S.S. (19) yönetimindeki 42 DU 949 plakalı otomobil, sol şeritte seyir halindeyken karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada anneanne Fadime A. (52), torunu Fadime A. (7), Emine A. (32), Elif A. (14) ve Sultan A. (33) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Yaralanan C.Ö. (6), H.A. (11), A.C.A. (8), F.A. ve 25-30 yaşlarında bir kadın, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatlarını kaybedenlerin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazayla ilgili başlatılan tahkikat devam ederken, Konya Valisi Vahdettin Özkan, kaza sonrası yaralıları ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Vali Özkan, hastanedeki yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Konya'da facia: 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı