Konyaspor, Sigortam.net'e 90-64 Mağlup Oldu

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde 31. haftanın perdesi, oynanan 7 maçla kapandı

Konyaspor, Sigortam.net'e 90-64 Mağlup Oldu

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde 31. hafta mücadeleleri heyecan dolu maçlarla son buldu. Bugün oynanan 7 karşılaşmada, Konyaspor'un da aralarında bulunduğu takımlar sahaya çıktı.

Konyaspor, bu haftaki mücadelesinde mağlubiyetle ayrılan tarafta yer aldı. Rakibi Sigortam.net karşısında Konyaspor, sahadan 90-64'lük skorla mağlup ayrılarak zorlu bir mücadele yaşadı.

Diğer maçlarda ise OGM Ormanspor-Fenerbahçe Koleji Novotel maçında Fenerbahçe Koleji Novotel, 70-79'lik skorla galip gelirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Esenler Erokspor mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu ve Esenler Erokspor, 82-85'lik skorla zorlu maçı lehine sonuçlandırdı.

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Kapaklıspor karşılaşmasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, rakibini 91-80 mağlup ederken, Gaziantep Basketbol-Mersin Büyükşehir Belediyesi mücadelesinda Gaziantep Basketbol, 86-82'lik skorla galip gelmeyi başardı.

Pizza Lazza Haremspor-MKE Ankaragücü Ikon Menkul mücadelesinde Pizza Lazza Haremspor, sahadan 71-64'lük skorla galip ayrılırken, Semt77 Yalovaspor-Alagöz Holding Iğdır Basketbol maçında ise Semt77 Yalovaspor, rakibini 93-83'lük skorla mağlup etti.