Uğur İbrahim Altay'dan Ladik'e çıkarma

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Mahallesi'nde gerçekleştirdiği incelemelerde önemli açıklamalarda bulundu. Altay, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu ve AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan ile birlikte Ladik'te tamamlanan 2,2 kilometrelik sıcak asfalt yatırımını inceledi.

Altay, Ladik'te doğal gaz altyapısının ardından ortaya çıkan problemlerin Sarayönü Belediyesi ile birlikte çözüldüğünü belirterek, "KOSKİ'miz ciddi bir altyapı çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca sıcak asfaltı tamamlayarak mahallenin girişini 14 milyon lira bedelle Ladik'e yakışır bir hale getirdik." dedi.

Daha önce başlatılan düğün salonu projesinin ihalesinde yaşanan sorunun çözüldüğünü ifade eden Altay, "Yaklaşık 36 milyon lira bedelle onun da sürecini en kısa zamanda başlatmayı planlıyoruz. Meydanda bulunan kafeterya için de pazartesi sözleşmeye başlayarak oradaki düzenlemeye başlamış olacağız." şeklinde konuştu.

Altay, Ladik'in doğal gaza kavuşmasının bölge halkının hayat standardını yükselttiğini vurgulayarak, "Ladik her zaman bizlere çok yoğun bir destek verdi. Sarayönü Belediyemiz ile Ladik'in tüm sorunlarını çözmek için çaba sarf ediyoruz." dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak da Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı destekler için Altay'a teşekkür ederek, "Ladik'imize yakışır örnek bir yol yapılmış oldu. Düğün salonumuzun da ikmal inşaatı yapıldı. Ayrıca meydanda da bir kafe inşaatına yakın zamanda başlanacak." şeklinde konuştu.