31 Ocak'a Kadar Başvur Faizsiz Kredini Hemen Al! Akbank'tan Özel Kredi Kampanyası!

Akbank'ın kredi kampanyası büyük dikkat çekiyor. Faizsiz kredi sahibi olmak isteyenler dikkat! Başvuru yapılması halinde kimlere faizsiz kredi imkanı sağlanacak? İşte detaylar...

31 Ocak'a Kadar Başvur Faizsiz Kredini Hemen Al! Akbank'tan Özel Kredi Kampanyası!

İhtiyaç kredisi arayanlara özel sıfır faiz müjdesi verildi. Akbank'ın güncel kampanyası dikkat çekiyor. Kredi arayışı içerisindeyseniz işte Akbank'ın özel fırsatları...

Akbank, güncel kampanyalar ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre mobil uygulama üzerinden Akbank müşterisi olan kişilere özel, sıfır faizli ihtiyaç kredisi ve sıfır faizli taksitli nakit avans fırsatı sağlanacak. Söz konusu kampanyanın ilan edilmesi ile birlikte, detaylar araştırılmaya başlandı.

Akbank Sıfır Faizli İhtiyaç Kredisi

Akbank’ın internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi sürecini tamamlayan kişiler, 20 Aralık ile 31 Ocak tarihleri arasında sıfır faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilecekler. Söz konusu kampanya için minimum kredi tutarı 1.000 TL iken maksimum kredi tutarı ise 10.000 TL olarak belirlendi.

Akbank Sıfır Faizli Taksitli Avans

Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar, 31 Ocak tarihine kadar taksitli avans fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyadan yararlan isteyen kişilerin, ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 20.02.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. Sıfır faizli taksitli nakit avans ve sıfır faizli ihtiyaç kredi ile ilgili detaylı bilgilere Akbank’ın internet sitesinden ulaşılabilir.