Bakan Nebati'den Otomobilde ÖTV İndirimi İçin Önemli Açıklama! 2023 Yılında Araç Fiyatları Düşecek mi?

Hazin ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yaptığı açıklamada ÖTV'deki indirim beklentisi için konuştu. Araç piyasasından söz eden Nebati, otomobiller için bir düzenlemeye imza atacak mı merak ediliyor.

Bakan Nebati'den Otomobilde ÖTV İndirimi İçin Önemli Açıklama! 2023 Yılında Araç Fiyatları Düşecek mi?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, araçlarda ÖTV indirimi için konuştu. Otomobil piyasasının canlandığını söyledi ve sözlerine önemli ifadeler ekledi. ÖTV indirimiyle araçlar ucuzlayacak mı?

Nebati’den herkesi şaşırtan sıfır otomobilde ÖTV indirimi açıklaması..

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati son günlerin en çok tartışılan konularından olan sıfır otomobilde ÖTV indirimi konusunda şaşırtan bir çıkış yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati katıldığı bir televizyon programında sıfır otomobilde ÖTV indirimi konusunda “Bulamadığın arabanın niye ÖTV'sini indireyim” diye konuştu.

Habertürk ve Bloomberg HT ortak yayınında ekonomi gündemine ilişkin soruları yanıtlayab Bakan Nebati, kamuoyunca çokça konuşulan sıfır otomobilde ÖTV indirimi konusuna ilişkinde açıklamalarda bulundu.

“ARAÇ PİYASASI OLDUKÇA CANLI”

Otomotivde ÖTV indiriminin gündemlerinde olmadığını ifade eden Bakan Nebati "Bu konuyu kim yayıyor anlamış değilim. Araç piyasası oldukça canlı, talepte herhangi bir sıkıntı yok, arzda sıkıntı var. Otomotiv sektörü öncelikle arzı artırsın" diye konuştu.

“BULAMADIĞIN ARABACANIN NİYE ÖTV’SİNİ İNDİREYİM”

Nebati konuşmasının devamında ÖTV indirimi isteyenlere “Araç bulabildin mi? diyorum. Yok diyor. Bulamadığın arabanın niye ÖTV'sini indireyim' diyorum." Diye bir çıkışta bulunduğunu söyledi.