Balinalar Hala Kürekliyor! Bu Metaverse Coin Sonunda Zıpladı!

Kripto para birimleri etrafındaki sular ısınmaya başladığında balinalar geri döndü. Tanınmış bir metaverse coin projesi olan Sandbox (SAND) da balinaların dikkatini çekti. Kripto balinaları, 9,9 milyon dolar değerinde SAND tokeni taşırken metaverse parasının fiyatını artırdı.

Balinalar Hala Kürekliyor! Bu Metaverse Coin Sonunda Zıpladı!

Balinalar SAND’i Taşımakla Meşgul

Birkaç günden kısa bir süre içinde, iyi bilinen metaverse coin projesiyle bağlantılı olan SAND tokeninin fiyatı %12 arttı. Sonuç olarak, metaverse coin son zamanlarda güçlü bir pazar performansına sahip oldu. Yükselişi en son 9,9 milyon dolarlık kripto para birimi balina transferine bağlamak da makul. Sandbox (SAND), 2021'de milyonlarca kullanıcıyı ve girişim sermayesini çekmeyi başardı. Sonuç olarak, mevcut en sevilen GameFi ve metaverse para girişimlerinden biri olarak ortaya çıktı. Ne yazık ki 2022'de GameFi, NFT ve DeFi sektörleri, yatırımcıları anlamsız risklerden ve yatırımlardan uzaklaştıran değişen bir para politikasıyla uğraşmak zorunda kaldığında işler değişti. Şu anki durum, SAND'ın daha önce ulaştığı zirveden çok uzak.

Bununla birlikte, balinaların yeniden başlaması, radarlarındaki kripto para birimleri için önemlidir. Bu nedenle balinalarla bağlantılı adresler, endüstrinin canlanmasının çok önemli bir göstergesi olabilir. GameFi'nin ve bir bütün olarak Bitcoin sektörünün hedef kitleleri birbirinden çok farklı olduğu için, GameFi kendisini ondan uzak tutmayı seçti.

Metaverse Coin Fiyatları Sonunda Hareketlendi

Kripto para analisti Arman Shirinyan, SAND'ın günlük grafiğini inceliyor ve analiz sunuyor. Grafikte, son ciddi geri çekilmeye rehberlik eden ve tokeni 21 günlük hareketli ortalamanın gösterdiği yerel direnç seviyesine döndüren güçlü bir kısa vadeli eğilim görebiliriz. CoinMarketCap'ten alınan bilgilere göre, yayınlandığı tarihte Metaverse cp,m günlük yaklaşık %11 artışla 0,502 dolardan işlem görüyordu. SAND, Kasım 2021'de ATH'yi vurdu ve kapanışı 8,44 dolardan yaptı. Ancak 2022'deki acımasız ayı piyasası, altcoinin değerini önemli ölçüde düşürdü. SAND şu anda ATH'nin %94 altında olarak karşımıza çıkıyor. İsimsiz bir cüzdana 9,9 milyon dolara taşınan tokenler hala orijinal konumlarında beklemede. Ek olarak, likidite Pazartesi günü piyasaya geri döndüğünde, muhtemelen daha da artacaktır.