Bankalar Sonunda Yıl Sonu İhtiyaç Kredisi Oranlarını Açıkladı! Bunları Bilmeden Kredi Çekmeyin!

Türkiye'de bankalar yeni yıla girmeden ihtiyaç kredisi pazarlamalarını paylaşmaya devam ediyor. Bankalar 2022 yıl sonu ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlattı.

Bankalar Sonunda Yıl Sonu İhtiyaç Kredisi Oranlarını Açıkladı! Bunları Bilmeden Kredi Çekmeyin!

Düşük faiz, uzatılmış ödeme süresi ve esnek krediler dikkat çekti. Türkiye'de bankalar yeni yıla girmeden ihtiyaç kredisi pazarlamalarını paylaşmaya devam ediyor. Bankalar yılsonuna kadar ucuz faiz, uzun vade ve esnek ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi kampanyaları sunmaya devam edecek.

Akbank İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Akbank yaptığı açıklamada 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi duyurdu. Kredi paketi, cazip faiz oranları da dahil olmak üzere bilgiler de içeriyordu. Akbank Cep kredinizi hemen kullanın, 2023'te ödemeye başlayın. Başvurmaktan ve isteklerinizi gerçekleştirmekten çekinmeyin. Dilerseniz şubelerden Direkt Kredi başvurusunda bulunabilir veya Akbank.com, Akbank Telefon Şubesi, Akbank Cep ve internet üzerinden hemen belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullanabilirsiniz.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Fırsatı

ING Bank, halka 36 ay vadeli 20 bin TL'lik kampanya ile aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla 897 TL kredi imkanı sunuyor. ING'de kredinizi uygun faiz oranıyla değerlendirmenin bir yolu her zaman vardır. Hizmetlerden ilk kez yararlanan ING üyeleri, %1,34'e varan faiz oranlarından faydalanabilir ve tüm ihtiyaçlarına uygun krediyi anında seçebilir. Ayrıca Turuncu Ekstra ile yeni ING müşterileri 20.000 TL'ye kadar %0,99 faiz oranından yararlanabilmektedir.

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Fırsatı

İş Bankası, bireylerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 3 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi avantajı sağlıyor. Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'nden 3 Aya Kadar Vadesiz Kredi başvurusunu hemen yapabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi kanallarından ihtiyaç kredisine ulaşmak için kampanya giriş ekranında "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyasını seçmelisiniz. Kredi, kampanya seçildikten sonra ilk taksit tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmadığı takdirde, kampanya açılış tarihinden itibaren en geç 120 gün içinde elinize ulaşır. Kampanya, ödemesiz dönem dahil en fazla 36 ay boyunca yürütülebilir ve 90 gün erteleme seçeneği de hızlı bir şekilde sunulabiliyor. Dilediğiniz opsiyonu seçebileceksiniz.