Ereğli'de Bisiklet Sürücüsü Tır Kazasında Hayatını Kaybetti

Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşlı bir adam, sabahın erken saatlerinde evine dönerken tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay, Orhangazi Mahallesi Türkmen Kavşağı civarında meydana geldi.

Ereğli'de Bisiklet Sürücüsü Tır Kazasında Hayatını Kaybetti

Ereğli ilçesinde yaşanan üzücü bir kaza sonucunda bir bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde meydana gelen kaza, Konya Adana Kara yolu üzerinde, Orhangazi Mahallesi Türkmen Kavşağı civarında gerçekleşti. 70 yaşındaki Sinan Camcı, evine dönerken M.K. tarafından kullanılan 20 ABE 537 plakalı Scania marka tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak tırın tekerlekleri altında kalan bisiklet sürücüsüne yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sinan Camcı'nın cansız bedeni, Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mezarlık Ziyaretinin Ardından Kaza

Sinan Camcı'nın, emekli bir ambulans şoförü olarak bilindiği ve sabahın erken saatlerinde Selvili Mahallesine giderek mezarlıkta ağaç sulama ve budama işleriyle meşgul olduğu belirtildi. Evine dönerken, kaza geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu trajik olay, Ereğli ilçesinde derin üzüntüye sebep oldu.

Kazayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza nedenlerini ve sorumlularını belirlemek adına çalışmalarını sürdürüyor. Kamuoyu, benzeri kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.