Ereğli'de seçim çalışmaları mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ereğli'de seçim çalışmaları mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun liderliğinde, ekipler hafta sonu Taşağıl Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi. Başkan Oprukçu'nun yönlendirmesiyle harekete geçen ekipler, mesai mefhumu gözetmeksizin şehrin altyapısını güçlendirmek ve yollarını modernleştirmek için çalışıyor.

Ereğli'de asfaltsız hiçbir yol bırakmamak hedefiyle hareket eden Başkan Oprukçu, "Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için mevsim şartlarına göre mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek, yollarımızı daha kullanışlı ve konforlu hale getirmek için tüm mahallelerimize, sokaklarımıza ve caddelerimize hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda asfaltı da tamamlıyoruz" dedi.

Başkan Oprukçu, vatandaşların ve muhtarların gelen asfalt taleplerine hızla cevap verdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor ve planlamalar doğrultusunda yapılmaya başlanıyor. Tüm çaba ve gayretlerimiz Ereğli'mizin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması ve daha yaşanabilir bir hale gelmesi içindir. Ereğli'miz için bir fazla hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Taşağıl Mahalle Muhtarı Ayhan İnce, asfalt çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu'ya teşekkür ederek, "Ereğli'miz için yapılan bu hizmetler bizleri mutlu ediyor. Başkanımızın önderliğinde, mahallemizin yolları daha da güzelleşiyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.