EYT'liler Daha Fazla Promosyon Alabilir! EYT Emekli Promosyonu 23 bin TL mi Oldu?

EYT'lilerin emekli promosyonu ile ilgili merak ettiği detaylar ortaya çıkıyor. Emeklilik hayali kuranlara bir de 23 bin TL'lik promosyon ödeme müjdesi verilecek. İşte detaylar...

EYT'liler Daha Fazla Promosyon Alabilir! EYT Emekli Promosyonu 23 bin TL mi Oldu?

Bankalar emekli promosyonu zammı için sıraya girebilir. Öyle ki yapılacak yeni düzenleme sonrasında EYT'lilerin promosyon ödemelerinin de artması bekleniyor.

Emeklilik süresi geldiği için emekli olacakların yanına emeklilikte yaşa takılanların da eklenmesiyle birlikte bu rakam bir hayli artış göstermiş durumda.

Emeklilere yapılacak olan promosyon ödemeleri, birçok emekli tarafından merak edilirken bankaların da kesenin ağzını açtığını görebilmek mümkün.

25 bin liraya kadar promosyon alabilecek olan emeklilerin, hangi şartlara uymaları gerektiği ise bir merak konusu...

25 BİN LİRAYA VARAN EMEKLİ PROMOSYONU

Bu yıl için oranlar en fazla 7.000 TL - 8.000 TL bandında seyrederken, emeklilikte yaşa takılanların da promosyon almasıyla birlikte bu oranın artması bekleniyor...

Geçtiğimiz yıl da emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından çekmeleri için yarışa giren tüm bankaların, bu dönemde de emeklilikte yaşa takılanların emekli olmasıyla birlikte promosyon oranlarını 25 bin liraya kadar artırmış olması bekleniyor.

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONLARINDAN EYT'LİLER DE YARARLANABİLECEK Mİ?

Günümüzde emekli promosyonlarında en yüksek ücret 7.500 TL civarında seyretmektedir. Gelecek dönemlerde ise, EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte bu oranlarda ciddi bir artış olması bekleniyor. EYT'lilerin yasanın yürürlüğe girmesi ardından, promosyon ücretleriyle ilgilendikleri bankalarla iletişime geçmeleri başvuruları için yeterli olacaktır.