Halkbank'tan belgesiz, kefilsiz kredi fırsatı! 125.000 TL ödeme imkanı

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası devam ediyor. Halkbank'ın açıkladığı bilgilere göre belgesiz, kefilsiz olarak 125.000 TL kredi desteği sunulacak. Kampanyanın başvuru şartları resmen duyuruldu.

Halkbank'tan belgesiz, kefilsiz kredi fırsatı! 125.000 TL ödeme imkanı

İhtiyaç kredileri her geçen gün vatandaşları cezbetmeye devam ediyor. Pandemiden bu yana bankalarda yaptıkları kampanyalar ile alım fırsatı sunuyor. Bazı bankalar ödemelerinde esneklik sağlayarak bazılar da düşük faizli kredi vererek müşterilerine kredi imkânı sağladı. İmkanlarını ortaya koyan bankalardan biri de Halk Bankası oldu. Halk bank hem esnek ödeme seçeneği hem de düşük faiz seçeneği ile müşterilerine olanak sağladı.

Piyasanın çok altında faiz seçeneği olan Halk Bankası yine uygun kredi şartlarını taşıyan müşterilerine özel kredi seçeneği ile kredi verecek. Kredi seçeneklerini hem meslek gruplarına göre hem de ihtiyaca göre şekillendiren Halk Bank müşterilerinin ihtiyacının giderilmesine odaklanmış durumda.

Kredi almak isteyen kişilere 2023 yılı içerisinde 14 ayrı kredi paketi sunan Halk Bank paketleri ile ilgili de bilgiler verdi. İşte kredi paketleri şunlardır:

Açık Hesap, Eğitim Kredisi, Enerji Destek, Evlilik Kredisi, Hızlı Kredi, İhtiyaç Kredisi, Maaşını Halkbank’tan Alanlar, Mortgage Dışı Destek, Bireysel Destek, Eczacı İhtiyaç, Özel Sektör Çalışanlarına, Vefa İhtiyaç Kamu Çalışanlarına, Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisi

2022/12/14/para-12.jpg

HALKBANK’TA DÜŞÜK FAİZ İMKANI

Bir çok banka kredi almak isteyenlere çok fazla faiz uygulayabiliyor. Halk Bank kamu bankası olmasının sorumluluğunu yerine getirerek düşük faiz imkanını da müşterilerine sunuyor. 2023 yılı faizlerini güncelleyen Halk Bank ihtiyaç kredilerinde

güncel faiz oranlarını 1,55’ten başlayan seçenekler ile sunuyor. Halkbank, 25 bin TL’ye kadar olan tutarlarda faiz oranını alt limit yüzde 1,55 olarak belirledi. 25 bini geçen ihtiyaç kredilerinde ise bu oranı ise yüzde 1,69 olarak duyuran Halk Bank müşterilerine uygun faiz seçeneği sunuyor.

VADE SAYISI VE ÖDEMELERDE AVANTAJLAR

BDDK almış olduğu karar doğrultusunda kredilere vade sınırlandırması getirilmişti. Buna bağlı olarak Halk bankası vade sayılarını da güncelledi. 50 bin liraya kadar olan kredilerde 36 aya varan vade seçenekleri var. 50 bin ila 100 bin arasındaki kredilerde ise vade sayısı 24 ay olarak belirlendi. 100 bin üzerindeki krediler için ise vade sayısı 12 ay olarak belirlendi. Ayrıca ihtiyaç kredilerinde 125 bin TL’ye kadar finansman desteği de bulunuyor.

2022/12/15/para-13-001.jpg

Geri ödemeler konusunda diğer bankalara oranla daha avantajlı fırsatlar sunan Halk Bank kişiye özel ödeme planları ile uygun ödeme koşulları sağlıyor. 3 ayda bir eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, Serbest ödemeli, Aylık eşit taksitli gibi seçeneklerini de hizmete suna Halk Bank müşterilerine göre ödeme oluşturuyor.