Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Vergi Müfettiş Yardımcısı Alınacak! 6 – 17 Şubat Başvurularını Kaçırmayın

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 350 vergi müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Başvurular 6-17 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Vergi Müfettiş Yardımcısı Alınacak! 6 – 17 Şubat Başvurularını Kaçırmayın

Vergi Müfettiş Yardımcısı pozisyonu için başvuruda bulunamazlar. Tüm başvuru sahipleri, talep üzerine uygunluklarını kanıtlamak zorundadır. Bu tür bir kanıt sunamayan adaylar uygunsuz kabul edilecek ve başvuruları reddedilecektir. Başvuru sahipleri ayrıca başvurularını sunmadan önce tüm başvuru koşullarını karşıladıklarını beyan eden bir beyanname imzalamalıdır. Bunu yapmamaları başvurularının reddedilmesine neden olacaktır. Hazine ve Maliye Bakanlığı, başvuru sahipleri tarafından sağlanan tüm bilgilerin doğruluğunu ve geçerliliğini teyit etme hakkını saklı tutar. Yanlış veya yanıltıcı bilgi verdiği tespit edilen adaylar diskalifiye edilecektir.

Bakanlık ayrıca herhangi bir başvuruyu gerekçe göstermeksizin reddetme hakkını saklı tutar. Tüm başvuru sahipleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirtilen resmi başvuru prosedürü ve kurallarına uymak zorundadır. Bu kuralları aşmaya yönelik her türlü girişim, işe alım sürecinden derhal diskalifiye edilmeyle sonuçlanabilir. Bakanlık, teknik sorunlardan veya kontrolü dışındaki diğer faktörlerden kaynaklanan gecikmelerden veya iletişim hatalarından sorumlu değildir. Bu işe alım süreciyle ilgili olarak Bakanlık tarafından alınan tüm kararlar nihai ve bağlayıcıdır.

Vergi Müfettiş Yardımcısı Pozisyonu Alımı

Vergi Müfettiş Yardımcısı pozisyonuna başvuran adayların değerlendirmeye alınabilmeleri için yukarıda listelenen tüm şartları karşılamaları gerekmektedir. Bu kriterleri karşıladığına dair kanıt sunamayan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren ve resmi başvuru prosedürünü atlatmaya çalışan adaylar işe alım sürecinden diskalifiye edilecektir. Bu işe alım sürecine ilişkin olarak Bakanlık tarafından alınan tüm kararlar nihai ve bağlayıcı olup, tüm başvuru sahipleri Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirtilen resmi başvuru prosedürü ve kurallarına uymak zorundadır.

Adayların işe alım başvurularını yapmadan önce Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen tüm şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlar arasında yazılı sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01.01.1988 ve sonrasında doğmuş olmak), onaylı bir eğitim kurumundan mezun olmak ve erkek adayların herhangi bir askerlik yükümlülüğünün bulunmaması yer almaktadır. Ayrıca adayların alımlara başvurabilmeleri için 6 Şubat 2023 tarihinden önce Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavına en fazla iki kez katılmış olmaları gerekmektedir. Bu şartları taşımayan adaylar alımlara başvuru yapamayacaktır.