İslam Memiş’ten Şok Açıklama: Al Yat Zamanı Geldi

Ekonomi uzmanı yatırımcılar için doğru yatırım planı yapmaları açısından önemli tahminlerde bulunuyor. Piyasadaki son durumu mercek altına alan uzman; ‘’ alt sat değil, alt yat zamanı’’ açıklamasında bulundu.

İslam Memiş’ten Şok Açıklama: Al Yat Zamanı Geldi

Doğru bir yatırım planını devreye sokmak isteyen yatırımcılar ekonomi uzmanlarından gelecek haberleri merakla bekliyor. İslam Memiş’ten yatırımcıları mutlu edecek güzel tahminlerini aktararak daha doğru kararlar almalarına yardımcı oluyor. Özellikle şu günlerde uzmanın dikkat çekmiş olduğu en önemli konularından biri de yatırım yapılması gereken zamanın içerisinde olduğu vurgulanıyor. Şu zamanlarda elinde altınları olanların kesinlikle satmasının doğru olmadığının altını çizerek alt sat değil, al yat zamanına giriş yapıldı dedi.

Elinizdeki Altınları Satmayın!

Altınlarını bozduracak kişilerin ileri de pişman olma gibi bir durumu söz konusu olabileceğini hatırlayan Memiş, altın yatırımının yapılacağı en doğru süreç içerisindeyiz diyerek uyarılarına yenisini ekledi. İslam Memiş, altın fiyatlarında aşağı yönlü 2 defa daha düşüş yaşanacak olduğu yönünde tahminlerine yer verirken, bu fırsatında bir daha gelme ihtimalinin zor olacağını söylüyor. Öyle ki yaşanan düşüşlerden sonra altının yeniden atağa geçme gibi bir durumu olacağını hatırlatarak daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Elinde altınları olan ve ne yapacaklarını bilemeyen yatırımcılara yol göstermek isteyen uzman, bir süre daha beklemesinin çok daha iyi olacağı söyleniyor. Aşağı yönlü şekilde hareket eden altının, tekrardan böyle bir durum yaşaması olağan gözüyle bakan uzmanın, düşüş sonrası yükseliş süreklililik kazanacak dedi. Altının fiyatlarında bu denli bir düşüşün yeniden yaşanmasının çok mümkün olmayacağını ifade eden uzman, al sat zamanı olmadığını söyledi.

Altın Fiyatları Nasıl Olacak?

Altın fiyatları nasıl olacak soruları çok merak edilirken, İslam Memiş’in açıklamaları yakından takip ediliyor. Altın piyasalarında yaptığı analizleriyle çokça söz ettiren ekonomi uzmanı, altında yatırım yapma zamanın başladığını ifade etti. Altın fiyatlarında şu sıralar FED’ten gelen kritik baskılar büyük etki ediyor. FED kritik kararları, altın fiyatlarına da etki ederken her gün büyük değer kaybetmeye başlayan altına yatırım yapılmasının doğru olacağı söyleniyor.