Karaman Yolundaki 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Sürücüsü Tutuklandı

Konya-Karaman kara yolunun 25. kilometresinde 19 Mart tarihinde gerçekleşen trajik bir olayda, otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmişti o sürücü tutuklandı

Karaman Yolundaki 5 Kişinin Öldüğü Kazanın Sürücüsü Tutuklandı

Konya'da, 19 Mart'ta meydana gelen trajik bir trafik kazasında otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu 5 kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan sürücü Bekir Taşkın (39) ise tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olay, Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde gerçekleşti. Bekir Taşkın'ın sürdüğü araç, otobüs durağında bekleyenlere çarparak büyük bir faciaya yol açtı. Kazanın ardından yaralanan Taşkın, tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Taşkın, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taşkın'ın kazanın meydana geldiği sırada epilepsi nöbeti geçirdiğini ve sonrasında olanları hatırlamadığını ifade ettiği bildirildi.

Konya'daki bu trajik kaza sonucunda 5 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.