Konya'da efsane kasım coşkusu

Hepsiburada'nın Efsane Kasım kampanyasının ilk 5 gününde Konya'da alışveriş çılgınlığı yaşandı. Şarjlı süpürgeler ve yerli kozmetik ürünleri, Konyalıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer aldı.

Konya'da efsane kasım coşkusu

Konya, Türkiye'nin dört bir yanından gelen alışveriş tutkunlarıyla bir kez daha hareketlendi. Hepsiburada'nın "Efsane Kasım" kampanyası, Konya'da büyük ilgi gördü. İlk 5 gün içerisinde, Konyalılar akşam saatlerinde online alışverişin tadını çıkarırken, en çok tercih ettikleri ürünler arasında şarjlı süpürgeler ve yerli kozmetik ürünleri yer aldı.

Konya'da efsane kasım coşkusu

Efsane Kasım'ın ilk günlerinde Konya'da 20:00 - 23:00 saatleri arasında en yoğun alışveriş trafiği yaşandı. İlgi gören diğer şehirlerin arasına katılan Konya, Bursa, Kocaeli, Antalya, ve Adana gibi büyük şehirlerin yanı sıra kampanyaya coşkuyla katıldı.

Şarjlı süpürgelere olan talep geçen senenin aynı dönemine göre Konya'da yüzde 35 arttı. Konyalılar temizlik konusundaki ihtiyaçlarını karşılamak için bu pratik ürünlere büyük ilgi gösterdi.

Konya'da efsane kasım coşkusu

Ayrıca, yerli kozmetik ürünleri Konyalı tüketicilerin radarında yer aldı. İlk 5 günde serumlar, yüz bakım kremleri ve tonikler gibi kozmetik ürünleri, yerli markaların öne çıktığı tercihler arasında yer aldı.

Efsane Kasım kampanyasının ilk 5 gününde Konya'da en çok talep gören diğer ürünler arasında anne-bebek kategorisinde bebek arabaları ve anne yanı park yatakları ile moda kategorisinde sweatshirt, çorap, eşofman, mont ve kazaklar öne çıktı.