Konya'da yine skunk ele geçirildi

Konya'da uyuşturucu kaçakçılarına yönelik gerçekleştirilen başarılı operasyonlara bir yenisinin daha eklendi

Konya'da yine skunk ele geçirildi

Konya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda, uyuşturucu sevkiyatı yaptığından şüphelenilen araçlar takibe alındı. Polisin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücüler, kısa süreli bir kovalamaca sonucunda yakalandı. Yapılan aramalarda, paketler halinde toplam 94 kilogram skunk ele geçirildi. 2 gün önce de Seydişehir'de 5 kilo 75 gram ele geçirilmişti

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, skunk ele geçirilen operasyonda Muhammed Ege B, Mehmet K. ve Gülçin Y. isimli 3 zanlı tutuklandı. Emniyet güçleri, şüphelileri adliyeye sevk etti. Sulh ceza hakimliğince tutuklanan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli sürecin başlamasını bekleyecek.

Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği ve toplum sağlığı adına uyuşturucuyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

SKUNK NEDİR?

Skunk esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.