Konyaspor, yarın Trabzonspor'a konuk olacak

Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 12. haftasında karşı karşıya geliyor. Konyaspor, deplasmanda zorlu bir sınav verecek.

Konyaspor, yarın Trabzonspor'a konuk olacak

Türkiye Süper Lig heyecanı, Trabzonspor'un ev sahipliğinde TÜMOSAN Konyaspor'un ziyaretiyle devam ediyor. Konyaspor, zorlu bir deplasman mücadelesine çıkarken, Trabzon deplasmanında güçlü rakiplerine karşı başarılı sonuçlar almak için sahada olacak.

Abdullah Avcı'nın liderliğindeki Trabzonspor, son dönemde gösterdiği çıkışla dikkatleri üzerine çekiyor. Corendon Alanyaspor'u yenerek ve Fenerbahçe'yi deplasmanda mağlup ederek önemli bir ivme yakalayan bordo-mavililer, deneyimli teknik adamın yönetiminde istikrarlarını sürdürmeye çalışıyor.

Eren Elmalı'nın kart cezası ve Orsic ile Umut Bozok'un sakatlıkları, takımın eksikliklerinden bazıları olarak öne çıkıyor. Bu durum, takımın kadro derinliğini sınırlayabilir.

Öte yandan, TÜMOSAN Konyaspor da kendi hedefleri doğrultusunda mücadele etmeye hazırlanıyor. Takım, deplasmanda Trabzon deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılarak ligdeki konumunu iyileştirmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Trabzonspor-TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü-Bitexen Antalyaspor maçlarıyla başlayacak 12. haftanın programı şöyle:

Yarın:

20.00 Trabzonspor-TÜMOSAN Konyaspor (Papara Park)

20.00 MKE Ankaragücü-Bitexen Antalyaspor (Eryaman)

11 Kasım Cumartesi:

13.30 Kasımpaşa-Mondihome Kayserispor (Recep Tayyip Erdoğan)

16.00 Corendon Alanyaspor-Gaziantep FK (Alanya Oba)

16.00 VavaCars Fatih Karagümrük-EMS Yapı Sivasspor (Atatürk Olimpiyat)

19.00 Atakaş Hatayspor-Galatasaray (Mersin)

12 Kasım Pazar:

13.30 Siltaş Yapı Pendikspor-Yılport Samsunspor (Pendik)

16.00 Beşiktaş-RAMS Başakşehir (Tüpraş)

16.00 Çaykur Rizespor-İstanbulspor (Çaykur Didi)

19.00 Yukatel Adana Demirspor-Fenerbahçe (Yeni Adana)