Ladikli katil koca yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da eşini silahla öldüren, kayınvalidesini de ağır yaralayan şüpheli tutuklandı.Polis ekipleri, Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi'nde, 13 Kasım'da gittiği kayınpederinin evinde tartıştığı eşi Z.E'yi silahla öldüren, kayınvalidesi...

Ladikli katil koca yakalandı

Konya'nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi'nde 13 Kasım'da meydana gelen trajik olayda, şüpheli D.A.E, kayınpederinin evinde eşi Z.E ile yaşadığı bir tartışma sonrasında silahla eşini öldürmüş ve kayınvalidesi A.Ç'yi ağır bir şekilde yaralamıştı.

Olayın ardından polis ekipleri, şüphelinin izini sürmek ve yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda, şüphelinin Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı tespit edildi. Polisin eve gelmesi üzerine şüpheli, silahla intihar girişiminde bulunsa da polis müdahalesiyle ikna edilerek gözaltına alındı.

D.A.E'nin, ifadesinde olayı itiraf ettiği ve babasının evinde kalan eşiyle barışmak için konuşmaya gittiğini belirttiği öğrenildi. Ancak aralarında çıkan kavganın ardından şiddet olayına karışarak eşini öldürüp kayınvalidesini ağır yaraladığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan şüpheli, ilçe jandarma komutanlığı ekiplerine teslim edildikten sonra Sarayönü Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Sulh ceza hakimliğince tutuklanan zanlı, adalet önünde hesap vermeye hazırlanıyor. Olay, ailenin trajik sonuyla birlikte bölgede derin bir üzüntü yaratmış durumda.