Ödeme Platformu Taksit Özelliğini Hizmete Aldı

Ödeme platformu Paynet, SoftPOS altyapısıyla çalışan PayPOS çözümüne taksit özelliğini getirdiğini duyurdu.

Ödeme Platformu Taksit Özelliğini Hizmete Aldı

Ödeme platformu Paynet, SoftPOS altyapısıyla çalışan PayPOS çözümüne taksit özelliğini getirdiğini duyurdu. Bu özellik ile üye iş yerlerinin müşterilerinden taksitle ödeme alma imkanına sahip olacağı belirtildi.

PayPOS ile işletmelere zaman ve mekan bağımsız ödeme alma özgürlüğü sunduklarını ifade eden Paynet Ürün, İş Geliştirme ve Pazarlama'dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kocatürk, "Bu özgürlüğü taksit imkanıyla daha da genişletiyoruz. PayPOS çözümünü kullanan üye işyerlerimiz saniyeler içinde istedikleri yerden temassız ve hızlı ödeme almanın yanı sıra artık müşterilerine taksit imkanı da sunabilecekler. Bu şekilde satışlarını artırma fırsatı da elde etmiş olacaklar. Paynet olarak nakitsiz topluma doğru hızla ilerlerken bu hedefin en büyük destekçisi olmaya devam ediyoruz. Ödemeler pazarında çok kanallı yaklaşımı destekleyen yeni çözümlerimiz, yeni yatırımlarımız ve iş birliklerimizle hızlı büyümemizi sürdürüyoruz" dedi.

"MÜŞTERİLERE YENİ SEÇENEKLER SUNULACAK"

Şu anda Türkiye'nin en çok kullanılan üç kart markasıyla taksitli işlem yapılabildiğini söyleyen Kocatürk, "İlerleyen dönemde yeni iş birlikleriyle taksitli işlem yapılabilen kart markası sayısı artırılacak ve müşterilere yeni seçenekler sunulacak. İşletmeler; PayPOS ile, cep telefonu, tablet, kiosk veya el terminali gibi tüm Android cihazlar üzerinden NFC/temassız özelliğini kullanarak ödeme alabilecek ve müşterilerine taksit imkanı sağlayabilecek. Tüketiciler temassız ödeme limitinin üzerindeki işlemleri de PayPOS'la gerçekleştirebiliyor. Bu işlemlerinde şifre girerek güvenli ödeme yapabiliyorlar. Pratik, kolay, güvenli olma avantajıyla ön plana çıkan bu teknolojik çözüm sayesinde, Paynet üye iş yerleri tüm NFC özellikli Android cihazlarına PayPOS uygulamamızı indirerek, herhangi bir kurulum gerektirmeden ödeme işlemlerinde kullanabiliyor" diye konuştu.

"SATIŞ, SİPARİŞ, CRM VEYA ERP UYGULAMALARINA ENTEGRE EDEBİLİYOR"

Kocatürk, şöyle devam etti:

"Fiziki POS işlemleriyle aynı güvenlik seviyesine sahip olan çözüm, her mağaza ve kasa için ayrı fiziki POS satın alımı, bulundurma bedeli, servis, bakım gibi yatırımlara ihtiyaç duymuyor. Her ölçekten işletme bu özgürlükle birlikte maliyet açısından da önemli bir avantaj elde ediyor. Ayrıca işletmeler PayPOS'u diledikleri satış, sipariş, CRM veya ERP uygulamasına entegre edebiliyor, bu entegrasyon için bir ücret talep edilmiyor. İşletmeler istedikleri takdirde hazır entegrasyonlu Paynet mobil uygulaması ile hemen ödeme almaya da başlayabiliyorlar."

"ÖDEME SÜREÇLERİ DAHA VERİMLİ VE ETKİN ŞEKİLDE YÖNETİLİYOR"

PayPOS'un kullanıcı dostu ara yüzünün hem üye iş yerlerinin hem de son kullanıcıların ödeme sürecinde hızlı ve kolay bir deneyim yaşattığını ifade eden Kocatürk, "Paynet'in kendi mobil uygulamasının yanı sıra farklı şirketlerin mobil uygulamalarıyla da entegre olabilen PayPOS, özellikle mobil uygulama çözümü kullanan ve sahada temassız ödeme almak isteyen şirketler için büyük avantaj sunuyor. PayPOS ile yapılan tahsilatlar sipariş, stok veya muhasebe programlarına entegre edilebiliyor. Böylece yapılan satışların gerekli programlarda otomatik kaydı gerçekleşiyor, satış ve tahsilat takibi kolaylaşıyor, operasyonel yük ve insan hatası tamamen ortadan kalkıyor. Bu şekilde PayPOS, işletmelerin ödeme süreçlerini daha verimli ve etkin şekilde yönetmelerine olanak tanıyor" ifadelerini kullandı.

Ödeme Platformu Taksit Özelliğini Hizmete Aldı

Ödeme Platformu Taksit Özelliğini Hizmete Aldı