Otojet, Ev Charge Show 2023’e Katılıyor

GüzelEnerji çatısı altında faaliyet gösteren Otojet, elektrikli araç şarj endüstrisindeki en son gelişmelere odaklanan EV Charge Show'a katılıyor.

Otojet, Ev Charge Show 2023’e Katılıyor

GüzelEnerji çatısı altında faaliyet gösteren Otojet, elektrikli araç şarj endüstrisindeki en son gelişmelere odaklanan EV Charge Show'a katılıyor. 2-4 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde 9. salon F1 numaralı alanda yer alacak olan marka, standında gelecek vizyonu ve planlarının yanı sıra EV şarj cihazları da sergileyecek.

Bireysel ve kurumsal elektrikli şarj noktası kurulumu konusuna ilgi duyan ziyaretçileri hedefleyen EV Charge Show 2023, elektrikli ve plug-in hibrit araçların şarj altyapısına odaklanan, alanında dünyanın ilk ve tek fuar ve konferansı olma özelliğine sahip. Elektrikli araç şarj teknolojisi ekipmanları fuarı ve konferansı olarak elektrikli araçların şarj edilmesi için gerekli donanım ve yazılım üreticileri, hizmet sağlayıcıları, çözüm ortakları ve e-mobilite alanında yer alan tüm tarafları bir ayaya getiren organizasyonda Otojet de yatırımcılar, filo yöneticileri, benzin istasyonu, AVM, restoran, hastane, okul, otopark gibi tesis işletmecileri, site yöneticileri, kamu ve özel sektör yatırımcılarıyla buluşacak.

Otojet, Türkiye'de EPDK tarafından belirlenen elektrikli şarj işletmecisi lisansına sahip olan ilk akaryakıt şirketi olarak faaliyet gösteriyor. 100'ün üzerinde şarj noktası sayısına ve 4 binin üzerinde aktif kullanıcıya sahip markanın şarj ünitelerinin yüzde 80'i DC şarj ünitesiyken yüzde 20'si de 22kW gücünde AC şarj ünitesinden oluşuyor. Şarj noktalarını yaygınlaştırmak üzere yatırımlarını sürdüren Otojet, 2023 yılı sonuna kadar aktif şarj ünitesi sayısını 150'ye çıkartmayı hedefliyor ve 2025 yılı sonuna kadar da bu sayının; 1000 şarj ünitesine çıkartılması planlanıyor.

Otojet, Ev Charge Show 2023’e Katılıyor

Otojet, Ev Charge Show 2023’e Katılıyor