PTT'den 15.000 TL ihtiyaç kredisi! Başvuran herkes alıyor!

PTT şubeleri üzerinden 15.000 TL ihtiyaç kredisi dağıtılıyor. Acil nakit ihtiyacınıza çözüm olabilecek bu fırsatın tüm detayları belli oldu. Kimlerin bu imkandan yararlanabileceği açıklandı.

PTT'den 15.000 TL ihtiyaç kredisi! Başvuran herkes alıyor!

Artan enflasyon ve düşen alım gücünün karşısında vatandaş, her geçen gün yeni krediler araştırmaya devam ederken, PTT'den yeni bir kredi kampanyası geldi.

PTT, Aktif Bank üzerinden 15 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu. Peki, PTT 15 bin TL ihtiyaç kredisine başvuru nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir ve kredinin şartları neler? İşte tüm detaylar...

PTT Aktif Bank 15 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Ekonomik anlamda zorlukların yaşandığı bugünlerde PTT, vatandaşın imdadına yetişti. PTT, Aktif Bank üzerinden 15 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullandırdığını duyurdu.

tl-3.jpg

Nakit paraya ihtiyacı olanların anında başvuru yapıp kredi kullanabileceği kampanyada başvuru yöntemi de oldukça kolay. Söz konusu kredi kampanyasında PTT şubesinde ya da SMS ile başvuru yapmak mümkün olacak. PTT şubesi üzerinden başvuru yapacakların kimlikleri ile birlikte şubeye gitmeleri gerekecek.

SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin ise 'PTT' yazıp, boşluk bırakıp 'TC kimlik no' yazmaları ve 3050'ye SMS göndermeleri gerekecek. Alınan cevaba göre de kredi yine PTT aracılığıyla kullandırılabilecek. Cevap mesajı ise maksimum 10 dakika içerisinde gelecek, anında kullanılabilecek.

tl-4.jpg

PTT 15 Bin TL Kredi Ödeme Planı

PTT'nin Aktif Bank üzerinden kullandırdığı 15 bin TL'lik kredisinde ödeme planı aşağıdaki gibi olacak:

  • 15 bin TL kredi, 36 ay vade, aylık 919 TL taksit ödemesi
  • 20 bin TL kredi, 36 ay vade, aylık 1.226 TL taksit ödemesi
  • 30 bin TL kredi, 36 ay vade, aylık 1.839 TL taksit ödemesi