Samsung Galaxy S23 Tam Olarak Nasıl Görünecek? Görseller Sonunda Ortaya Çıktı!

Önümüzdeki ay piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy S23 serisi, baz modeline ait yüksek çözünürlüklü fotoğraflara sahip.

Samsung Galaxy S23 Tam Olarak Nasıl Görünecek? Görseller Sonunda Ortaya Çıktı!

2023'ün en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S23 serisi, önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak. Bugüne kadar, cihazla ilgili birçok sızıntı yaşandı. 1 Şubat günü saat 10:00'da ABD'nin San Francisco kentinde üç yıl sonra ilk kez bunların doğru olup olmadığını Galaxy Unpacked etkinliğinde öğreneceğiz. Son olarak, serinin temel modelinin net resimleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S23'ten Gelen Görüntüler Harika Bir Kaliteye Sahip

Samsung Galaxy S23 serisi, 1 Şubat'ta Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacak. Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra varyantları, şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarda zaten gösterildi. Kısa bir süre önce Winfuture.de, serinin standart modelinin render görüntülerini ortaya çıkardı. Bu da akıllı telefonun tasarımını daha detaylı incelememizi sağlıyor. Galaxy S23 modeli, fotoğraflara göre Phantom Black (siyah), Cotton Flower (beyaz), Botanic Green ve Mystic Lilac (pembe/mor) olmak üzere dört renkte sunulacak. Cihaz ayrıca tıpkı selefi gibi üçlü kamera yapılandırmasına sahiptir. Ek olarak, metal bir çerçeve ve cam arka kısım bekleniyor. Ayrıca, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için kenarlara doğru küçük bir kıvrıma sahip olduğu gerçeğinden bahsetmeye değer.

galaxy-a23-5g-640x360.jpg

Samsung Galaxy S23 Fiyatı

  • Galaxy S23 fiyatı - 799 dolar
  • Galaxy S23 Plus fiyatı - 999 dolar
  • Galaxy S23 Ultra fiyatı - 1199 dolar

Samsung'un FE Telefon Serisi Yolun Sonuna Geldi

Hatırlayacağınız gibi, Galaxy Fan Edition akıllı telefon serisi benzeri görülmemiş bir başarı elde etti. Eylül 2020'de ani bir şekilde piyasaya sürülen Galaxy S20 FE, Güney Koreli teknoloji devinin tahminlerini geride bırakarak saygın satış rakamlarına ulaştı. Galaxy S21 FE varyantı daha sonra Ocak 2021'de piyasaya çıktı. Ancak Galaxy S22 FE varyantı henüz kullanıma sunulmadı. Son söylentilere göre Galaxy FE serisinin üretimden kaldırılacağı bildiriliyor ancak ayrıntılar belirsiz. Samsung'un önümüzdeki aylarda bir FE modeli çıkarmayacağı ve şimdilik tüm dikkatinin Galaxy S23 serisinde olacağı tahmin ediliyor.