Trendyol satıcılarını Körfez ülkelerine açacak

Trendyol, Kasım kampanyaları öncesi binlerce iş ortağı ile "İş Ortağı Zirvesi" etkinliğinde buluştu.

Trendyol satıcılarını Körfez ülkelerine açacak

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen etkinlikte, Trendyol platformu, iş ortaklarıyla yurt dışı genişleme hedeflerini paylaştı. Trendyol, Kasım ayında Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman gibi pazarlarda da kampanyalarını sunacak.

Etkinlik sırasında Trendyol, Satıcı Paneli'nde sunulan yeni özellikleri tanıttı. Kasım ayına özel olarak erken ödeme seçeneği gibi finansal destekler sunarak iş ortaklarının stok alımlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Trendyol Grubu CEO'su Erdem İnan, Türkiye ve yurtdışında 30 milyondan fazla müşteriye ulaştıklarını ve Trendyol'un 2 milyon kişiden fazla istihdam yarattığını belirtti. İnan ayrıca, Kasım kampanyalarının hem satıcıları hem de müşterileri memnun eden bir dönem olduğunu vurgulayarak, Trendyol'un ekosistemini büyütmek ve satıcılarına destek olmak amacıyla çalıştıklarını ifade etti.

Trendyol, ihracatı teşvik etme amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. 2022 yılı başından bu yana 51 binden fazla satıcısının ihracat yapmasına imkan sağlayan Trendyol, 42 bin satıcısını ilk kez ihracat ile tanıştırdı. Trendyol ayrıca Kasım ayı itibariyle satıcılarını Körfez ülkelerine açacak ve Almanya, Azerbaycan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman gibi pazarlarda da kampanyalarını sunacak. Trendyol, tüm satıcılarını ihracatçı yapma hedefiyle mikro ihracatı teşvik ediyor. İhracat yapmak isteyen satıcılar için süreci kolaylaştırmak için Ticaret Bakanlığı ile işbirliği içinde çalışıyorlar.