İranlı Alireza Ghorbani Konya'da konser verecek

Alireza Ghorbani, 750. Mevlana Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında 3 gün boyunca Konya'da sahne alacak

İranlı Alireza Ghorbani Konya'da konser verecek

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, 750. Mevlana Vuslat Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında dünyaca ünlü irfani müzik sanatçısı Alireza Ghorbani'nin Konya'da konser vereceğini duyurdu.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar, Mevlana'yı anma törenleri çerçevesinde düzenlenecek etkinliklere ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 750. Mevlana Vuslat Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenecek etkinliklerin 12 Aralık Salı ve 15 Aralık Cuma günleri gerçekleştirilecek konserlerle renkleneceğini belirtti.

12 Aralık Salı ve 15 Aralık Cuma günleri, Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Salonu'nda saat 20.00'de düzenlenecek konserde, irfani müziğin dünya çapındaki ünlü temsilcisi Alireza Ghorbani, unutulmaz bir performans sergileyecek.

BİLETLER ŞİMDİ SATIŞTA!

Alireza Ghorbani'nin konserlerine katılmak isteyenler, biletlerini www.biletinial.com platformu üzerinden temin edebilirler. Konserlerin yanı sıra, Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonu'nda 7-17 Aralık tarihleri arasında her akşam saat 20.00'de, hafta sonları ise 9, 10, 16 ve 17 Aralık'ta saat 14.00'te gerçekleştirilecek sema programlarıyla da Mevlana'yı anmanın keyfini çıkarabilirler.

750. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ İÇİN DİĞER ETKİNLİKLER YOLDA!

Abdüssettar Yarar, 750. Mevlana Vuslat Yıl Dönümü için düzenlenecek diğer etkinliklerin detaylarının ilerleyen tarihlerde kamuoyuna duyurulacağını belirtti. Şehir, bu özel etkinliklerle bir kez daha Mevlana'nın öğretilerini yaşayacak ve bu anlamlı yıl dönümünü coşkuyla kutlayacak.