Togg Mobilitenin Geleceğini Beyond X’i Tanıtarak Açıkladı!

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg), bugün resmen başlayan CES 2023'e geldi. Etkinlikte konuşan CEO Gürcan Karakaş, C-SUV ön sipariş süreci ve kişiye özel mobilite deneyimi sunan Beyond X hakkında detayları paylaştı.

Togg Mobilitenin Geleceğini Beyond X’i Tanıtarak Açıkladı!

Teknoloji dünyasını bir araya getiren CES 2023 bugün ABD'nin Las Vegas kentinde açıldı. 8 Ocak'a kadar halka açık olan fuarda dünyanın dört bir yanından çok sayıda kuruluş en son yeniliklerini sergiledi. Katılımcılardan biri de yerli SUV aracı satışa çıkacak olan Togg (Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu) oldu. 2023'ün ilk çeyreğinde daha fazla modelin geleceği de açıklandı.

CEO Gürcan Karakaş Detaylı Açıklamalarda Bulundu

YouTube'da "Get Togg'ether" başlığı altında canlı yayınladığı etkinlikte Togg, sürdürülebilir ve bağlantılı ulaşım vizyonuyla ilgili birkaç güncelleme yaptı. Kurum etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. CEO Gürcan Karakaş, etkinliğin başında yaptığı konuşmada ilk olarak Togg'da son 12 ayda yaşanan değişimleri değerlendirdi. C-SUV modelinin ön siparişi başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalarda bulunan Karakaş, Pininfarina iş birliğiyle oluşturulan Beyond X kapsülünü sergiledi.

togg-beyond-x.jpg

Togg, katılımcılara sürdürülebilir ve birbirine bağlı mobilitenin geleceğini göstermeye çalışan CES 2023'e " Dijital Mobilite Bahçesi" ile katıldı. Fuar boyunca Togg'un standında ziyaretçiler dev bir LED ekranla karşılandı. Başlangıçta gösterilen Beyond X'in, duyuları olağanüstü heyecanlandırarak özelleştirilmiş mobilitenin geleceğini deneyimlemeyi mümkün kıldığı söyleniyordu. Togg, sosyal medya hesaplarından Beyond X'e atıfta bulunarak şunları ekledi: "Yarının hareketliliğinin ardından olağanüstü bir duyusal uyarıcı dijital deneyim! Beyond X".

Yerli Otomobilin Ön Siparişiyle İlgili Detaylı Bilgiler Açıklandı

Karakaş, C-SUV modeli için yaklaşan ön siparişlere de değindi. CEO, yakında daha fazla bilginin yayınlanacağını duyurdu, ancak aynı zamanda otomobilin dünya çapında yeni bir yöntemle ön siparişe açılacağını da söyledi. Karakaş'a göre, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel oluşturacağımız ve açık arttırmayla satışa sunacağımız NFT koleksiyonu, akıllı cihazın ön siparişe katılma hakkı olacak ve sıralamalara öncelik verecek. Kullanıcılar, Togg'un mobil uygulaması Trumore üzerinden de katılabilecekleri bir yarışma ve çekiliş yöntemiyle ön sipariş verebilecekler.