Vakıfbank'tan düşük faizli konut kredisi! 3 milyon 500 TL kredi verilecek

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Vakıfbank'tan sevindiren haber geldi. 3 milyon 500 TL'lik kredi paketinin tüm merak edilen detayları resmen duyuruldu.

Vakıfbank'tan düşük faizli konut kredisi! 3 milyon 500 TL kredi verilecek

2022 yılında olduğu gibi yeni yılda da konut fiyatları vatandaşların cebini yakıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından verilen konut kredileri hakkında araştırmalarını hızlandırdı. VakıfBank'ın kampanyasını duyanlar şubelere akın ediyor. Düşük faiz yüksek limit imkanıyla gündemde yer alan VakıfBank, Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kampanya detaylarını paylaştı. Konut kredileri için yapılan güncelleme ile yeni tutarlarını açıklayan VakıfBank, %1.20 faiz oranı ile gündeme gelirken 3 milyon 500 TL kredi limiti verildiğini açıkladı. İşte Vakıfbank konut kredisi kampanya detayları…

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Ev hayaliyle yanıp tutuşan vatandaşlar bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Sıfır Konutlara Özel Sarı Panjur Konut Kredisi kampanyasıyla hafızalara kazınan Vakıfbank yeni yılda da faiz oranlarını açıkladı. 2023 yılında konut kredisi için faiz oranlarının yüzde 1.20 seviyesine çekildiğini açıklayan VakıfBank faiz oranlarının çekilen kredilere göre belirlendiğini vurguladı.

1 milyon TL'ye kadar çekilen konut kredisi için faiz oranları %1.20 olarak görülürken kredi talepleri kapsamında aylık faiz oranı %1.29 olarak uygulanacak. 3 milyon 500 bin TL üst limit sınırı ile kredi çeken kişiler için de farklı faiz oranlarında ödeme imkanı sunulacak. Bu kapsamda konut kredisi için vatandaşlar en fazla 3 milyon 500 bin TL kredi çekebiliyor.

2022/12/21/para-5.jpg

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Kredi çekerek konut sahibi olacak vatandaşlar VakıfBank kampanya detaylarını araştırıyor. VakıfBank tarafından yapılan açıklamalar kapsamında başvuruların tüm şubelerden yapılabildiği belirtildi. Bunun yanı sıra krediler için internet sitesi ve mobil şube üzerinden de ön kredi başvurusu yapılabiliyor. Ön başvurusu onaylanan kişiler kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine giderek evraklarını teslim edebilir. Bu sayede kredi onayı alarak konut sahibi olabilirler.