Xiaomi İnanılmaz Açıklamalarla Geliyor! Xiaomi 13 Serisinin Küresel Çıkış Tarihi Sonunda Açıklandı!

Xiaomi, Çin pazarında Xiaomi 13 ailesini piyasaya sürerek yeni telefonlarını uluslararası pazara sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi İnanılmaz Açıklamalarla Geliyor! Xiaomi 13 Serisinin Küresel Çıkış Tarihi Sonunda Açıklandı!

Teknoloji devi bugün, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'nun küresel piyasaya çıkış tarihlerini açıkladı. Çin'de düzenlenen yakın tarihli bir özel etkinlikte Xiaomi, amiral gemisi Xiaomi 13 serisini tanıttı. Bu konuda insanların yeni cep telefonlarının ne zaman piyasaya çıkacağını oldukça merak ettiğini belirtebiliriz. Teknoloji devi bugün Xiaomi 13 serisinin küresel lansman tarihini resmen açıkladı.

Xiaomi 13'ün Küresel Çıkış Tarihi Dikkat Çekti

Xiaomi, yaklaşan MWC 2023 etkinliğinde Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerinin uluslararası pazar için piyasaya sürüleceğini ortaya koyan yeni bir duyuru paylaştı. Farkında olmayanlar için, her yıl düzenlenen MWC çok sayıda akıllı telefonun ve ilgili teknolojilerin tanıtıldığı önemli bir etkinliktir. Yeni etkinlik bu yıl 27 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında Barselona'da gerçekleşecek.

Xiaomi ayrıca MWC 2023 kongresi sırasında sergilenecek en son yenilikleri vurgulayan bir pazarlama grafiği yayınladı. Ancak bu gelişmelerin ne olduğu henüz bilinmiyor. Son söylentilere göre Xiaomi 13S Ultra veya 13 Ultra da etkinlikte tanıtılacak. Xiaomi 12 lansmanından çok kısa bir süre sonra, Xiaomi 12S Ultra piyasaya çıktı.

xiaomi-13-ozellikleri-tasarimi-1.jpg

Xiaomi'den Sıfır Akıllı Telefon İçin 2000 TL Maliyet Açıklandı

Xiaomi, küresel akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri alt üst edecek bir kampanya planladı. En yeni Xiaomi telefon modeli şu anda Hindistan'da 70 $ karşılığında satılıyor. Xiaomi akıllı telefon endüstrisine hakim olabilir. Xiaomi akıllı telefonun 2023 yılında ülkemizde satışa sunulduğunda vergiler dahil 2000 TL'ye mal olması bekleniyor. Küresel akıllı telefon pazarında Apple ve Samsung'un ardından üçüncü sırada yer alan Xiaomi'nin 2023 yılının ilk yarısının sonunda Türkiye'ye girmesi bekleniyor. Kaliteli özellikleri içerecek telefon modeli, özellikle alt ve orta gelirli kişilerin kullanımına yönelik olarak tasarlandı. Xiaomi'nin yeni nesil akıllı telefonunda 2GB RAM olacak. Ek olarak 32GB mikro SD kartlar desteklenecektir. 4000 mah pil ve batarya yardımı da dahil edilecektir.