21 Kasım yol durumu: Konya'daki o tünelde çalışmalar devam ediyor

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son yol durumu bültenine göre, Türkiye genelinde birçok noktada devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları trafiği etkiliyor.

21 Kasım yol durumu: Konya'daki o tünelde çalışmalar devam ediyor

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri'nde, Konya-Antalya istikametindeki sağ tüpünde gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Sürücüler, bu tüneldeki çalışmalar nedeniyle ulaşıma servis yolundan izin alarak devam edebilirler.

Ayrıca, diğer bölgelerde de yoğun bir şekilde devam eden çalışmalardan bazıları şu şekilde:

  • Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara-İstanbul istikameti, saat 22.00'ye kadar bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Sürücüler, Abant Kavşağı'ndan D-100 kara yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola giriş yapabilecek.

  • Çanakkale-İzmir yolunun 27. kilometresinde Petkim Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları sebebiyle bölünmüş yolun Aliağa-İzmir yönü ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde ulaşım İzmir-Aliağa istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

  • Kuzey Marmara Otoyolu'nun Adapazarı-Akmeşe kavşakları 3-5. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışması dolayısıyla Ankara-İstanbul istikametinde bant aktarımı yapılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor.