Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Ing Bank Güzel Haberi Verdi!

İhtiyaç duyduğu parayı almak isteyen kişiler, faizsiz kredi fırsatları aramaya devam ediyor. ING Bank faizsiz kredi avantajı sunuyor.

Acil Nakit İhtiyacı Olanlara Ing Bank Güzel Haberi Verdi!

Son dönemde dünyada ve Türkiye'de yaşanan gelişmeler enflasyon oranlarının yükselmesine neden olmuştur. Vatandaşın alım gücü düştü. Bankaların ihtiyaçlarının bir kısmını ödemekte zorlanan insanlara sağladığı tüketici kredilerini aramaya başladı. Faizsiz krediler en dikkat çekici olanlardı.

ING Bank, faizsiz ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterileri için bir kampanya planlamıştır. Bu kampanyadan faydalanmak için yerine getirmeniz gereken şartlar bulunmaktadır. Peki ING Bank faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir?

Faizsiz Kredi Kampanyası Detayları Nelerdir?

ING Bank ile kredinizi faiz ödemiyormuş gibi kullanabilirsiniz. Turuncu Ekstra programı ile alacağınız nakit geri ödeme ile kredinizin faiz oranı ne olursa olsun kredinizin tamamını veya indirimli faiz oranı ile kapatabilirsiniz. Bu kampanyadan faydalanmak için Turuncu Ekstra programına kayıt olmanız ve aylık harcamalarınızın 2.000 TL'sini Turuncu Ekstra Banka Kartınızla ödemeniz yeterli olacaktır. Bu ihtiyacı karşıladığınızda 5.000 TL'ye kadar olan kredinizin faizi, kredi süresi boyunca harcama gereksiniminin karşılandığı her ay için nakit geri ödeme ile birlikte %0 faiz olarak gösterilecektir.

Faizsiz Kredi Kampanyası Kredi Şartları Nelerdir?

5.000 TL'nin altındaki kredilerde ise ilk kullanımda nakit iadesi ve faizsiz kredi kampanyası sunulacak. Nakit iade işlemlerinde %1,64'ten başlayan Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi faiz oranı üzerinden hesaplanacak ve kampanya süresi boyunca diğer kredi kullandırımlarına net bir şekilde yansıtılacaktır.

Banka Ek Olarak Konut Kredisi de Sunuyor

Ev sahibi olmak isteyenler için en uygun krediler ING Bank tarafından hızlı bir şekilde açıklandı. ING Bank Konut Kredisi parametrelerinde üç farklı ödeme planı bulunmaktadır. Sabit geliri olanlar ve sabit ödemeyi tercih edenler için eşit taksitli ödeme planları tasarlamak mümkün olacaktır. Eşit anapara taksitli ödeme seçenekleri, ödeme planını kendi oluşturmak isteyenler için avantajlıdır. ING Bank, taksitlerini kademeli olarak artırmak veya azaltmak isteyen borçlular ile ara dönemlerde ödeme yapmak isteyen borçlular için ara ödemeli kredi seçenekleri sunacaktır.