Antalya Büyükşehir Belediyesi İlkokul Mezunu Kadrolu 4 Unvanda İşçi Personel Alımı Gerçekleştiriyor…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İŞKUR aracılığı ile en az ilkokul mezunu kadrolu personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartlarını duyuran belediye başvuru sürecini başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlkokul Mezunu Kadrolu 4 Unvanda İşçi Personel Alımı Gerçekleştiriyor…

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığınca kendi bünyesinde görevlendirilmek amacı ile kadrolu olarak 6 personel alımı gerçekleştirecek. En az ilkokul mezunu olmak üzere 4 farklı unvanda personel alımı yapacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Personel Alımında Başvuru Süreci

Adaylar personel alamı için başvurularını 12 Ocak tarihine kadar kurumun adresi olan Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir hizmet binasına yapabilirler. Merak edilen konu Antalya Büyükşehir bünyesinde kadroya kaç kişi alınacak? Personel alımı dağıtımı 1 Elektrikçi, 2 Temizlik Personeli, 2 Görüntü ve Ses Sitemleri Personeli ve 1 Birim Sorumlusu olmak üzere toplamda 6 personel alımı yapılacak. Personel alımında adaylardan bazı ortak nitelikler aranıyor. Bunların başında, askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Antalya ilinde ikamet edilmesi geliyor.

Elektrik alanında alınacak personelin 30 ile 40 yaşları arasında olması, ilgili bölümlerden en az lise mezunu olması, Mesleki Yeterlilik belgesine sahip olması gerekiyor. Bunun yanı sıra tercihlerin arasında en az 10 yıllık bir deneyi de aranıyor. Yüksek gerilim hattında çalışma belgesine de ihtiyaç duyuluyor.

Temizlik Personeli olarak alınacak kişilerde 20 ile 40 yaş aralığında olması bekleniyor. En az ilkokul mezunu olarak alınacak personellerin çalışma şartlarına uygun olması da gerekiyor.

Görüntü ve Ses Sitemleri için alınacak personelde yaş sınırı olarak 25 ile 40 yaş arası belirlenmiş olup, ilgili bölümlerden en az lise mezunu olarak eğitim alınması gerekiyor. En az 3 yıl deneyimin yanı sıra mesleki yeterlilik belgesine de sahip olunması aranan şartlar arasında yer alıyor. Birim sorumlusu olacak kişilerde ise devlet konservatuvarı mezunu olmak şartı aranıyor.