Chery Türkiye Otomotiv Finansmanında Anlaşma Sağladı! Quick Finans Ortaklığı Geldi!

Müşteriler, Quick Finans'ın sağladığı kredi alternatifleri ile Chery'nin Türkiye'de satışını yapacağı OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO SUV modellerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Chery Türkiye Otomotiv Finansmanında Anlaşma Sağladı! Quick Finans Ortaklığı Geldi!

Çinli küresel otomobil üreticisi Chery, kapsamlı bir basın açıklamasıyla Türkiye'deki faaliyetinin ayrıntılarını ve Quick Finans ile araç finansmanı konusunda önemli bir ticari iş birliği sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Fenghuo Si Açıklama Yaptı

Quick Towers'ta düzenlenen imza törenine Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si ve Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan, Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, Maher Holding Pazarlama ve Dijital Başkanı Pınar Güzey ile her iki kuruluşun yöneticileri katıldı. Düzenlemeye ilişkin görüşlerine yer verilen Chery Türkiye Başkanı Fenghuo Si, "Quick Finans'ın arkasındaki güçlü finansal destekten ve otomobil finansmanı konusunda deneyim ve uzmanlığa sahip güçlü kadromuzdan gerçekten çok memnunuz. Türkiye, Chery için çok önemli bir stratejik pazar. Türkiye'deki müşterilerle konuşmaya can atıyoruz” dedi.

Fenghuo Si, “Finansman ortağımız Quick Finans'ın, uluslararası ses getiren araçlarımızın rekabetçi faiz oranlarıyla müşterilere satılabilmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerine her zaman öncelik veren bir şirket olan Chery, Quick Finans’ın ucuz finansman seçenekleri sayesinde müşterilerinin yeni otomobillerine kavuşmalarına yardımcı olacak ve bu da onların değerini artıracaktır” diye ekledi.

Satış Anında Hızlı ve Kolay Finansman Seçeneği

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan "2023 yılında Türkiye genelinde kendi yatırımımızla faaliyet göstermeye başladığımızda 25 yetkili satıcımızla hizmet vereceğiz" dedi. Turan, “2024 yılında bu sayı 40'ın üzerine çıkacak. Finansman ortağımız Quick Finans aracılığıyla tüm bayilerimizde satış anında hızlı ve kolay finansman sağlayacağız. Ayrıca Quick Finans, bayilerimizin stoklarını finanse etmelerine yardımcı olacak ve Chery Türkiye'den otomobil satın alma finansmanı için seçenekler de sunacaktır” diye ekledi.

Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ, iş birliğinin değerine vurgu yaptı. Karadağ, “Ulusumuza otomobil finansmanı konusunda yatırım yapmayı seçen küresel otomobil üreticisi Chery ile ortaklık yapmaktan ve onları ofislerimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Nihat Karadağ, Quick Finans'ın hızlı, pratik ve akıllı finansman seçenekleri sayesinde müşterilerin Chery'nin Türkiye pazarına sunacağı araç modellerine kolayca ulaşabileceklerini de söyledi.