Dacia Ocak Ayı Fiyatı Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor! Fiyat Listesi Çok Konuşulur!

Aralık ayının ardından Dacia, Ocak ayı fiyat listesi ile herkesi şaşırttı. Gelin hep birlikte en popüler SUV modeli Dacia'nın fiyatlarına göz atalım.

Dacia Ocak Ayı Fiyatı Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor! Fiyat Listesi Çok Konuşulur!

Dacia fiyatları fazlasıyla merak ediliyor. Aralık ayında araç satan otomobil üreticilerinden biri olan Dacia, Ocak ayı fiyat listesiyle soru işaretlerini artırıyor. ÖTV matrahı düzenlemesi, otomobil ve otomobil pazarında geçici bir gevşeme oldu, ancak kalıcı bir azalma olmadı. Önemli bir SUV aracı olan Dacia Duster'ın bugün sizlere sunacağımız Ocak ayı fiyat listesi var.

Yeni Dacia Duster Modelinin Versiyon Seçenekleri

Üç farklı benzinli motor konfigürasyonu mevcuttur. Bir Turbo 4x2, üç Turbo 4x4 ve üç Turbo EDC 4x2. 150 hp 1.3 motor seçeneği için satış seçenekleri arasında 6 vitesli EDC şanzıman ve 6 vitesli manuel şanzıman yer alıyor. 1.0 Turbo varyantındaki 6 vitesli manuel şanzıman, 90 beygir gücüne sahip bir motorla eşleştirilmiş.

İç Tasarım

Sürgülü kolçaklara sahip orta konsol, Duster'ın iç tasarımından da görülebileceği gibi 1,1 L saklama alanı sağlıyor. Cihazın hem önünde hem de arkasında iki adet USB bağlantı noktası bulunur. Sürüş keyfini artıracak unsurlardan biri de 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı da mevcut. Duster 2022 modeli, diğer Dacia araçlarında görmeye alışık olduğumuz direksiyon stilini paylaşıyor.

En yaygın Renault grubu araç özelliği olan anahtarsız çalıştırma da Duster'da yerini almıştır. Dacia Duster'da bulunan otomatik klima da kullanıcılara daha konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

dacia-duster-review-69.jpg

Dış Tasarım

Dacia Duster'ın tanıdık dış görünümünün bir makyajı sahneye çıktı. Dacia'nın ayırt edici ön ızgara görünümü, aracın en dikkat çekici görsel tasarım ipuçlarından biridir. Bu aynı zamanda agresif görünümlü LED farlarla tamamlandı. Otomobilin 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantları da çarpıcı bir görünüm sunuyor.

Dacia Duster'ın Ocak Ayı Güncel Fiyat Listesi

  • Essential TCe 90 bg satış fiyatı 532.900 TL
  • Expression ECO- G 100 bg satış fiyatı 618.000 TL
  • Essential TCe 150 bg 4x4 satış fiyatı 649.000 TL
  • Essential TCe 150 bg EDC satış fiyatı 656.900 TL
  • Journey TCe 150 bg EDC satış fiyatı 704.000 TL
  • Essential Blue dCi 115 bg 4x4 satış fiyatı 721.900 TL