En İyi Ve Avantajlı Kredi Kartı Hangisidir?

Kredi kartı kullanımının her geçen gün biraz daha arttığı günümüzde, en iyi ve avantajlı kredi kartı hangisidir?

En İyi Ve Avantajlı Kredi Kartı Hangisidir?

Bankaların vatandaşlara sunduğu kredi kartı hizmeti ile, nakit sorunu çekildiğinde, alışverişlerde, taksit imkanı sayesinde oldukça işe yarayan kullanımı neredeyse herkeste en az bir tane olan, özel bir hizmet vermektedir.

Hangi Bankanın Kredi Kartı Daha İyi?

Ancak bu kadar banka ve bu kadar kredi kartı varken doğal olarak hangi bankanın kredi kartı daha iyi? sorusu ortaya çıkmaktadır. Kredi kartı seçimi yaparken; aidat ödemesi olup olmamasına, nakit çekim faiz oranlarına, ekstra verdiği bonus tarzı hizmetlerine, taksitlendirme koşullarına bakılarak seçim yapılmalıdır. Bankalar ve verdikleri kredi kartı hizmetleri açısından ilk 5 banka kredi kartı ve genel özellikleri aşağıdaki gibidir.

  • İş Bankası Maximum Aidatsız Kart: Aidat alınmamaktadır. Nakit çekim faizi ve alışveriş faiz oranı % 1.25’tir. Nakit çekimlerde 12 taksitle geri ödeme yapılabilmektedir. Ek olarak; 320.000 anlaşmalı kurum ile de anlaşması mevcuttur. Bu kredi kartında aynı zamanda bankamatik kartı özelliği de mevcuttur.
  • Enpara Kredi Kartı: Yıllık aidat kesintisi yoktur. Kullanımı çok kolay ve işlemlerin hızlı ve kesintisiz yapılmasından dolayı da en avantajlı kredi kartları listesi içinde en üstlerde yerini alır.
  • Ziraat Bankası Bankkart: Tek kartta hem kredi hemde banka kartı bulunur. Yıllık kesinti yoktur. Faiz oranı % 1.25’tir. Gecikme faizi de % 1.55’tir. Anlaşmalı kurum sayısı 566.000’dır. Anlaşmalı yerlerden taksitli hizmet alabilir, puan kazanılabilir, kampanyalara katılabilir ve indirim imkanlarından yararlanabilirsiniz. Minimum 1000 TL limit geliyor istediğiniz kadar artırım yapabiliyorsunuz.
  • Garanti Bankası Flexi Card: Birçok farklı kredi kartı modeli olan Garanti Bankasında, Flexi Kartın yeri ayrıdır. Aidat yoktur. Taksit ve bonus imkanı eklenebilir ama ücreti vardır. Faiz oranı % 1.25’tir.
  • ING Bank Light Kart: Yıllık ücret yoktur. peşin işlemlerde kullanıp sonradan taksitlendirme yapılabilmektedir. Ekstra avantajlar eklemek için ek ücret gerekir.

Özetle; en iyi ve avantajlı kredi kartı hangisidir? Karar vermek size kalmış. Size en uygun hizmetleri veren bankanın kartını seçebilirsiniz. Unutulmaması gereken şey şudur; hangisini alırsanız alın. Ödemediğiniz zaman hepsi sizlere aynı sıkıntıları çıkarmaktadır.