Finansbank'tan 12 ay vade imkanıyla 7.500 TL yeni yıl kredisi!

Finansbank yeni yıl kredisi desteğiyle karşımıza çıktı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başvurular açıldı. Hemen siz de başvurarak bu fırsattan faydalanabilir, aynı gün 7.500 TL krediyi hesabınızda görebilirsiniz.

Finansbank'tan 12 ay vade imkanıyla 7.500 TL yeni yıl kredisi!

Finansbank yeni yıl müjdesi ile vatandaşların yüzünü güldürdü. Nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşan Finansbank yeni yıl kredi kampanyasıyla herkesi şaşırttı. Finansbank 12 ay vade ile 7500 TL ödeme yapılacağını belirtti. Yaşanan enflasyon ekonomik sıkıntıları da beraberinde getirirken Finansbank kampanyası müşterilerin cebini rahatlatacak. Banka kampanyaları yakından takip edilirken Finansbank müjdeyi duyurdu. İşte QNB Finansbank yeni yıl kredisi kampanya detayları…

YILIN KAMPANYASI FİNANSBANK'TAN GELDİ

QNB Finansbank Yeni Yıl Kredisi ile yeni yıl hediyesini açıkladı. Finansbank yeni yıl kredi detaylarını paylaştı. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için 7.500 TL ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Finansbank, uygun faiz oranları ve yüksek vade imkanlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yüzde 0.98 faiz oranı ve 12 ay taksit seçeneği sunan Finansbank 7500 TL’lik kredisi ile göz dolduruyor. 12 ay vade seçeneğini kullanan vatandaşlar için aylık taksit tutarı 675.88 TL olarak açıkladı. Vatandaşlardan geri ödeme tutarı olarak da 8.110.51 TL ödeme alınacak.

finansbank-2.jpg

FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARINI AÇIKLADI

Finansbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında kredi kampanyasının detayları paylaşıldı. Yapılan açıklamada yer alan ifadeler şekildedir:

Tanışma Kredisi:QNB Mobil ile müşteri olma yolunu seçen yeni müşterilere özel 15.000 TL tutarında ödeme yapılacağı duyuruldu. 12 ay vade seçeneği sunulurken kampanyayı tercih eden müşteriler için minimum faiz oranı olarak yüzde 1.74 olarak açıklandı.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi: QNB Finansbank’tan üzerinden son bir yıl içerisinde ihtiyaç kredisi veya hazır kredi kullanmayan vatandaşlar için de önemli açıklamalar yapıldı. Mevcutta açık ihtiyaç kredisi bulunmayan ya da hazır kredisi olmayan kişilere özel oranlarla kredi imkanı tanınıyor.

Borç Transferi Kredisi: Tüm banka borçlarına Finansbank çatısı altında toplayan müşteriler için de ödeme kolaylığı sağlanacak.

Kamu Çalışanına Özel Kredi: Kamu çalışanı olan müşteriler için de özel fırsatlar tanıyor. Avantajlı faiz oranları ve 3 ay erteleme seçeneği ile ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz.

Finansmaaş Kredisi: Finansbank üzerinden maaş ödemesi alan müşteriler için de özel ihtiyaç kredisi ve uygun faiz oranlarıyla avantajlar sağlanıyor.

finansbank.jpg

YENİ YIL KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Finansbank yeni yıl ihtiyaç kredisi kampanya detaylarını paylaştı. Aralık ayı içerisinde geçerli olan kampanyaya başvuruda bulunmak isteyen müşterilerin resmi internet sitesi üzerinden hemen başvur butonuna tıklayarak başvuru yapabilmesi mümkündür. Başvuru yapacak olan müşterilerin müşteri temsilcileri ile görüşerek başvuru yapabilmesi de sağlanıyor. Bu kapsamda 0850 220 8 573 numaralı hattı kullanarak, internet şubesi üzerinden ya da QNB Mobil üzerinden baş başvuru yapabilirsiniz.