Finansbank'tan otomatik ödeme talimatı verenlere 120 TL hediye!

Finansbank faturalar için otomatik ödeme talimatı veren tüm müşterilerine 120 TL para hediye ediyor. Yılbaşına kadar vatandaşların bu imkandan yararlanabileceği belirtiliyor.

Finansbank'tan otomatik ödeme talimatı verenlere 120 TL hediye!

QNB Finansbank her yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 40 TL Parapuan olmak üzere toplamda 120 TL'ye varan Parapuan kazanma fırsatı sunuyor.

QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınız ile 31 Aralık tarihine kadar verilecek olan her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 40 TL olmak üzere, toplamda 120 TL’ye varan 25 gün geçerli ParaPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır. Peki kampanya detayları neler?

KAMPANYA DETAYLARI

QNB Finansbank'ın resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyaya göre 31 Aralık 2022 tarihine kadar CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için 120 TL'ye varan Parapuan kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

finansbank-2.jpg

Kampanya dahilinde vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 40 TL olmak üzere, toplamda en fazla 120 TL değerinde ParaPuan kazanabilme hakkına sahip olacaksınız.

Ayrıca kredi kartından ödül kazanımı sağlamak için talimat verilen faturanın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekmektedir. Verilen talimatların 30 Haziran 2023 tarihine kadar açık olması kazanılan Parapuanın kullanımı için çok önemlidir.

30 Haziran 2023 tarihine kadar talimatların iptal edilmesi durumunda ise verilen ParaPuan ödülü geri iade istenecektir. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda ise kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak yansıtılacaktır.