Halkbank personel alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı

Halkbank online başvuru sistemi üzerinden 1375 personel alımı için başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. Halkbankasına yeni Müfettiş Yardımcısı, İç...

Halkbank personel alımı yapıyor! Başvuru şartları açıklandı

Halkbank online başvuru sistemi üzerinden 1375 personel alımı için başvuru iş ve işlemleri tamamlanıyor. Halkbankasına yeni Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, BT İç Kontrolör Yardımcısı ile Servis Görevlisi alımı başvuruları alınıyor. İşte gerekli başvuru tüm detayları ve sürecin yer aldığı haberimiz.

Banka personeli alımı yapılacak branşlar ve kontenjanları

28 Müfettiş Yardımcısı alımı İstanbul için, 35 İç Kontrolör Yardımcısı alımı Adana, Antalya, Bolu, Bursa, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Tekirdağ, Trabzon için, 300 Uzman Yardımcısı alımı İstanbul için, 7 Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı alımı İstanbul için, 5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı alımı İstanbul için, 1000 Servis Görevlisi aşağıdaki resimde belirtilen iller için yapılacak.

Halkbank personel alımı (genel şartlar)

T.C. vatandaşı olmak, TCK’daki ilgili suçlardan mahkum olmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık hali bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak veya en az 31 Aralık 2023 tarihine kadar tecilli olmak, başka bir kuruma karşı zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmamak şartları var. Ayrıca bankacılıkla ilgili diğer özel hususlara aşağıdaki kılavuzdan da ayrıca erişim sağlayabilirsiniz. 1000 servis görevlisi kadrolarına başvuru için adayların belirtilen il ve illere bağlı ilçelerde ikamet etmek gerekiyor.

Personel alımı yaş ve mezuniyetler

Müfettiş Yardımcılığında lisans mezunları 1 Ocak 1994 ve sonrası, Yüksek Lisans/Doktora mezunları 1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olması, BT İç Kontrolör Yardımcılığında ve İç Kontrolör Yardımcılığında 1 Ocak 1995 ve sonrası doğumlu olması, Servis Görevlisi ve Uzman Yardımcılığında 1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olması, BT Müfettiş Yardımcılığında lisans mezunları 1 Ocak 1994 ve sonrası, Yüksek Lisans/Doktora mezunları 1 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olması gerekiyor. Müfettiş Yardımcılığı başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-1’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Tablo-1’de Mühendislik bölümlerinin dışındaki Mühendislik bölümlerinde mezun olmanın yanında İşletme veya Ekonomi dallarında yüksek lisans derecesi almış olmak şartları var İç Kontrolör Yardımcılığı başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-1’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Tablo-1’de Mühendislik bölümlerinin dışındaki Mühendislik bölümlerinden mezun olmanın yanında İşletme veya Ekonomi dallarında yüksek lisans derecesi almış olmak şartları var Uzman Yardımcılığı başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-1’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Tablo-1’de Mühendislik bölümlerinin dışındaki Mühendislik bölümlerinden mezun olmanın yanında İşletme ya da Ekonomi dallarında yüksek lisans derecesi almış olmak şartları var BT Müfettiş Yardımcılığı başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-1’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. BT İç Kontrolör Yardımcılığı başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-2’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Servis görevlisi başvurusu için aşağıdaki kılavuzda yer alan tablo-2’deki bölümlerden mezun olmak gerekiyor. Tablo-2’de Mühendislik bölümlerinin dışındaki Mühendislik bölümlerinden mezun olmanın yanında İşletme ya da Ekonomi dallarında yüksek lisans derecesi almış olmak gerekiyor. Tüm branşlar için adayların ayrıca Şubat 2023 itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olması şartı ile de başvuru yapabilir.